Noul Aston Martin V12 Zagato debarca la Nurburgring

Inainte de a face cunostinta cu circuitul de la Nurburgring, recent-dezvaluitul Aston Martin V12 Zagato a renuntat la hainele de gala si a imbracat un costum de racer.
Distribuie pe Facebook

Inainte de a participa la prima cursa din viata sa, ce va avea loc chiar in acest weekend, noul Aston Martin V12 Zagato a fost surprins la Nurburgring in mult-anticipata versiune de curse. Asa cum se poate observa si in aceste fotografii spion, impresionanta capodopera britanico-italiana a renuntat la acea infatisare de gentleman cu care ne-am intalnit la Villa d'Este pentru a-i lasa loc unui design mult mai agresiv. Versiunea de curse este data de gol de un eleron urias, acompaniat in partea din spate de un difuzor de aer mai mult decat impresionant. Nici macar jantele nu au ramas neschimbate, in locul incaltarilor standard facandu-si aparitia unele racing. Acelasi lucru se poate spune si despre busonul rezervorului, o alta modificare fiind reprezentata de nuanta caroseriei, rosul cu care eram obisnuiti fiind inlocuit de un verde tipic britanic.

Noul Aston Martin V12 Zagato debarca la Nurburgring

Din pacate, detaliile tehnice sunt tinute momentan departe de ochii curiosilor, insa stim ca modelul standard ascunde sub capota un motor V12 de 6.0 litri, capabil sa produca undeva in jurul a 510 cai putere si 570 Nm. Dupa debutul din acest weekend, noul Aston Martin V12 Zagato va reveni la Nurburgring, o luna mai tarziu, pentru a participa la provocatoarea Cursa de 24 de Ore.

Noul Aston Martin V12 Zagato debarca la Nurburgring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Aston Martin V12 Zagato debarca la Nurburgring
mai multe