A ajuns VIRALA cu o intamplare ciudata. O tanara a ramas blocata cu capul in evacuarea unei camionete

A ajuns VIRALA cu o intamplare ciudata. O tanara a ramas blocata cu capul in evacuarea unei camionete
  • Si-a indesat capul in evacuarea masinii
  • A ramas blocata aproximativ 45 de minute
  • Pompierii au fost nevoiti sa taie toba finala
Distribuie pe Facebook

O tanara din Statele Unite ale Americii a ajuns virala pe internet dupa o intamplare cel putin ciudata. Prezenta la un festival de muzica si ametita de aburii alcoolului si-a indesat capul in evacuarea unei camionete.

Kaitlyn Strom, o americanca de 19 ani din statul Minnesota, era o persoana obisnuita pana saptamana trecuta cand a mers la un festival de muzica impreuna cu cateva prietene. Nu stia insa ca acest eveniment avea sa o faca "vedeta" peste noapte.

Ametita peste masura, tanara a observat in parcare o camioneta si s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-si indese capul in evacuarea uriasa a acesteia. Numai ca, Kaitlin nu a luat in calcul si varianta in care ramane blocata acolo, lucru care s-a si intamplat.

Ea a declarat pentru o publicatie locala ca "Eram cam confuza pentru ca nu stiam ce se intampla si pentru ca nu vedeam nimic in jurul meu. Dar am avut incredere in cei din jurul meu ca ma vor elibera de acolo in siguranta."

Dupa ce au incercat, fara rezultat, sa-i scoata capul din evacuarea masinii, un barbat din multime a chemat pompierii care au fost nevoiti sa taie toba finala. Operatiunea a fost destul de delicata si a durat aproximativ 45 de minute. Tanara a fost supusa unui control medical, care a stabilit ca nu s-a ranit foarte tare si ca poate pleca linistita acasa.

Numai ca aceasta intamplare a ajuns si la urechile politistilor, care au chemat-o la sectie sa dea explicatii pentru ca a consumat alcool desi varsta nu-i permite acest lucru.

Proprietarul camionetei a fost mai mult decat intelegator si i-a transmis tinerei sa nu-si faca griji pentru evacuarea taiata si ca se bucura ca totul s-a terminat cu bine. Data viitoare cand va mai merge la vreun festival, cu siguranta va sta departe de camionete. Sau...depinde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2018