A cumparat pe nevazute cel mai ieftin Hummer H2 din tara. Cum arata masina pe care a platit bani de-o Dacie Logan

A cumparat pe nevazute cel mai ieftin Hummer H2 din tara. Cum arata masina pe care a platit bani de-o Dacie Logan
  • Tipul asta a cumparat cel mai ieftin Hummer H2 din State
  • Automobilul american a costat numai 6.200 de dolari
  • Odata primit, SUV-ul cu motor V8 a ajuns vedeta pe internet
Distribuie pe Facebook

Cel mai ieftin Hummer H2 din Statele Unite ale Americii si-a schimbat de curand proprietarul. Tipul asta l-a cumparat! Si a platit numai 6.200 de dolari pe el...

A fost candva cea mai ravnita masina americana, insa nimeni nu se mai intereseaza astazi de ea. Iar motivele sunt lesne de inteles: consumul mare de carburant, calitatea materialelor de la interior si chiar modul in care se conduce, toate aceste aspecte transforma vechiul Hummer H2 intr-un soi de persona non grata a lumii auto din prezent.

Pentru persoana din urmatorul material video, absolut nimic din aspectele enumerate anterior nu l-a deranjat. Ba dimpotriva: a pornit in cautarea celui mai ieftin exemplar din SUA si astfel a ajuns sa cumpere, oarecum pe nevazute, model din 2003 cu motor V8 de sase litri, scaune partial rupte si undeva in jurul a 313.000 de kilometri in bord.

Nu a dat insa decat 6.200 de dolari pe respectivul Hummer H2, drept pentru care defectele anterior mentionate sunt minore in comparatie cu pretul platit. Sau se putea si mai bine la acesti bani?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2019