A facut ocolul pamantului de 25 de ori! Acesta este Loganul care a trecut de 1.000.000 de kilometri!

A facut ocolul pamantului de 25 de ori! Acesta este Loganul care a trecut de 1.000.000 de kilometri!
  • Pana la luna sunt 384.400 de kilometri
  • Dacia a avut parte numai de intretinere conform producatorului
  • Motorul este cel original
Distribuie pe Facebook

Unora li se pare mult sa parcurga 5 kilometri de acasa pana la locul de munca. Altora li se pare ca Ploiestiul e departe de Bucuresti. Si altii se plang ca trebuie sa faca o zi si o noapte pana in Austria, la schi. Dar cum ar fi sa faci ocolul pamantului la ecuator? Adica putin peste 40.000 de kilometri??? Dar cum ar fi sa faci distanta asta de 25 de ori???

Un service din Slobozia tocmai a publicat niste imagini interesante. E vorba de niste imagini care ne dau de inteles ca o Dacia Logan tocmai a trecut de pragul celor 1.000.000 de kilometri. Si din cate se pare, vorbim de kilometri reali, nu masluiti din electronica pe ceasul de bord...

Oamenii de la Auto ISS au mentionat alaturi de imaginile postate pe Facebook ca automobilul a fost periodic intretinut la ei in atelier si ca acesti kilometri sunt reali. Masina, un Logan fabricat in octombrie 2007 a parcurs de atunci pana in luna martie 2016 nu mai putin de 1.001.300 kilometri, depasind deja borna milionului. Motorul automobilului este unul pe benzina de 1.4 litri si 8 valve cu 75 cp si transmisie manuala cu 5 rapoarte.

Logan 1 milion de kilometriLogan 1 milion de kilometri

Cei de la service au mai spus ca motorul si cutia masinii sunt cele originale, nu au fost inlocuite. In plus, consumabilele au fost toate inlocuite la timp, dupa specificatiile producatorului. Probabil au fost inlocuite discuri, placute, un kit de ambreiaj, bucsaraie, poate si niste planetare si amortizoare, dar cert este ca motorul a ramas cel original.

Ce concluzie putem sa tragem de aici? Ca Dacia face motoare fiabile. Si nu e vorba aici de o reclama sau de un marketing ci de o intamplare reala, o masina condusa de un sofer din Romania care a parcurs peste 1 milion de kilometri. Adica de vreo 25 de ori distanta in jurul pamantului. Sau de vreo 3 ori pana la luna. Adica extrem de mult, asa cum probabil noi nu vom circula intr-o viata. Totul fiind posibil cu o intretinere de calitate, la timp. Bravo Dacia!

Logan 1 milion de kilometriAsa arata pe dedesubt Loganul de 1.0000.000 de kilometri! (foto Auto ISS)

Logan 1 milion de kilometriLogan 1 milion de kilometri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Logan 1 milion de kilometri
mai multe