VIDEO: Dacia ne spune povestea Loganului cu 1 milion de kilometri la bord

VIDEO: Dacia ne spune povestea Loganului cu 1 milion de kilometri la bord
  • Acum, Loganul a ajuns probabil la peste 1.050.000 km
  • Autoturismul a fost branduit cu numarul de kilometri
  • Matei Anastase inca circula cu masina zi de zi
Distribuie pe Facebook

Cu siguranta va mai amintiti de Loganul de 1 milion de kilometri din Slobozia care a facut inconjurul Europei. Acum, cei de la Dacia i-au dedicat un clip de prezentare in care ne este spusa povestea acestei masini care a parcurs cat altele in 10 generatii.

In luna martie a acestui an descopeream la Slobozia un Logan care se mandrea cu peste 1 milion de kilometri cu acelasi motor, fara interventii majore. Ulterior, am fost la Slobozia si ne-am cunoscut cu dl. Matei Anastase, proprietarul Loganului, ne-am plimbat cu masina "vinovata" de atatia kilometri parcursi si am facut si cateva poze.

Materialul nostru a fost ulterior preluat si de singura publicatie scrisa dedicata marcii Dacia, Daciattitude, dar si de zeci de site-uri si reviste din Romania si de peste hotare. Subiectul unei masini low-cost care a parcurs atat de multi kilometri a facut senzatie. Te astepti de la o masina cu motor mare, de la un produs premium german sau american, dar nu de la un Logan pe GPL fabricat acum 10 ani.

Dacia Romania a verificat masina lui Matei si a ajuns la concluzia ca a reusit aceasta performanta folosind piese originale si facand intretinere la reprezentanta. Dar, mai important, ca motorul nu a fost desfacut si refacut. Iar acum, in semn de recunostinta pentru faptul ca o lume intreaga s-a convins de fiabilitatea masinilor Dacia, Matei Anastase a primit un clip. Si, in viitor, poate si alte surprize placute.

Distribuie pe Facebook
mai multe