A inchiriat o masina de 610 CP si a depasit limita de viteza de 33 de ori. Cat trebuie sa plateasca acum

A inchiriat o masina de 610 CP si a depasit limita de viteza de 33 de ori. Cat trebuie sa plateasca acum
  • Un britanic a depasit de 33 de ori limita de viteza in Dubai
  • Totul s-a intamplat la volanului Lamborghini de 610 CP inchiriat
  • Costul intregii distractii se ridica la 40.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un turist din Marea Britanie a reusit performanta de a depasi de 33 de ori limita de viteza intr-un timp de doar patru ore. Si mai interesant este insa cum s-a intamplat totul: la volanul unui automobil... inchiriat.

Un britanic in varsta de numai 25 de ani a speriat Dubaiul cu pofta sa nebuna de viteza. Barbatul a reusit sa adune 33 de amenzi la volanul unui Lamborghini inchiriat. Si totul in doar patru ore, multe dintre acestea venind la minute distanta.

Conform presei locale, costul respectivei distractii se ridica la suma de 40.000 de euro. De frica sa nu ramana cu o gaura uriasa in buget, compania care detine automobilul italian - un Huracan cu motor V10, refuza sa preia cheile de la client.

La randul lui, turistul din Marea Britanie nu poate parasi Emiratele Arabe Unite fiindca a lasat pasaportul drept garantie atunci cand a inchiriat modelul de 610 CP. Acum ramane de vazut cum se va incheia toata aceasta poveste aproape ireala.

Pana la noi informatii, reamintim ca Lamborghini a lansat noul Huracan in urma cu aproximativ patru ani, inlocuind astfel vechiul Gallardo. Singura asemanare dintre cele doua motorizari o reprezinta propulsorul aspirat cu zece cilindri in V, de 5.2l.

In schimb, modelul proiectat pentru a concura impotriva lui Ferrari 458 Italia - relansat sub forma unui 488 GTB, foloseste o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, care ii permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h mult mai repde.

Asa cum era de asteptat, noul Lamborghini Huracan este disponibil la vanzare in diverse variante de caroserie si performanta, in varful gamei regasindu-se versiunea Performante Spyder. Cu 640 CP si plafon retractabil in standard, evident.

Revenind la exemplarul inchiriat, doua zile la volanul acestuia l-au costat pe neastamparatul britanic in varsta de numai 25 de ani undeva in jurul a 1.400 de euro. De cealalta parte, valoarea automobilului italian se ridica la 305.000 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018