Acum e momentul sa cumperi una. Masina care concureaza cu BMW Seria 5 s-a ieftinit cu 17.000 de dolari

Acum e momentul sa cumperi una. Masina care concureaza cu BMW Seria 5 s-a ieftinit cu 17.000 de dolari
  • Acum e momentul sa cumperi una
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 s-a ieftinit cu 17.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fara aceasta reducere, clientul este asteptat cu cel putin 51.100 de dolari in buzunare - sau conturi.

Lansata pe piata acum mai bine de cinci ani, chiar la jumatatea decadei anterioare, cea mai recenta generatie a masinii care concureaza cu BMW Seria 5 a primit de curand un facelift major. In asteptarea versiunii mult imbunatatite, conducerea companiei producatoare anunta nenumarate discount-uri pentru varianta actuala - MY2020.

Seria vestilor bune debuteaza cu o reducere de pret de pana la 15.000 de dolari pentru motorizarile cu patru cilindri, disponibile in mod normal in schimbul unei sume minime de 51.100 de dolari.

Daca optezi pentru versiunile V6, discount-ul oferit de Jaguar pentru varianta MY2020 a celui mai recent XF din istorie urca pana la 17.000 de dolari. Ce este drept, in cazul de fata si nota de plata porneste de la 68.200 de dolari, potrivit informatiilor si detaliilor oficiale - de pe site-ul distribuitorului in Statele Unite ale Americii.

Noul Jaguar XF

Noul Jaguar XF

Noul Jaguar XF

In ceea ce priveste noul Jaguar XF Facelift, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu BMW Seria 5 a scapat aproape neatinsa la exterior. La interior, in schimb, totul a fost regandit, iar lista cu atractii principale cuprinde acum inclusiv un sistem de infotainment de ultima generatie - insotit de un display curbat de 11+ inch.

O larga varietate de modificari a fost operate si sub capota, acolo unde variantele V6 au disparut din peisaj, clientii de peste Ocean urmand a avea la dispozitie doar unitati cu patru cilindri in linie.

Versiunea MY2021 a celui mai recent Jaguar XF din istorie se mai poate lauda, de asemenea, si cu o echipare standard extrem de bogata. Chiar si varianta de baza dispune de jante din aliaj pe 18 inch, faruri cu tehnologie LED, trapa panoramica cu actionare electrica, tapiterie realizata din piele, instalatie audio marca Meridian si altele.

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2020