Adio, DACIA, visul frumos s-a terminat! Au fost anuntate cele sapte nume ramase in cursa pentru MASINA ANULUI 2021 IN EUROPA

Adio, DACIA, visul frumos s-a terminat! Au fost anuntate cele sapte nume ramase in cursa pentru MASINA ANULUI 2021 IN EUROPA
  • Au fost anuntate cele sapte nume ramase in cursa pentru MASINA ANULUI 2021 IN EUROPA
  • Marele castigator va fi anuntat la inceputul primaverii acestui an, in ziua de 1 a lunii martie
Distribuie pe Facebook

Marele castigator va fi anuntat la inceputul primaverii acestui an, in ziua de 1 a lunii martie.

Neobisnuita batalie dintre noua Dacie Sandero si cea mai recenta generatie a legendarei limuzine Mercedes S-Class s-a incheiat cu o remiza. Ambele nume au fost eliminate, recent, din cursa pentru Masina Anului 2021 in Europa.

De o soarta similara au avut parte si singurul Audi din competitie, ambele BMW-uri, celelalte trei produse ale companiei cu sediul in Stuttgart, iar lista poate continua la nesfarsit.

Concluzia? Celebra competitie cunoscuta publicului larg sub denumirea de Masina Anului 2021 in Europa a intrat pe ultima suta de metri, iar castigatorul va fi ales din urmatoarele sapte nume, date, de curand, chiar zilele acestea, publicitatii:

- Citroen C4;

- Cupra Formentor;

- Fiat 500;

- Land Rover Defender;

- Skoda Octavia;

- Toyota Yaris;

- Volkswagen ID.3.

Marele castigator va fi anuntat public, dupa cum precizam si anterior, in primele randuri ale materialului, la inceputul primaverii anului 2021, in data de 1 a lunii martie.

Cu nu mai putin de trei produse diferite in finala, Grupul Volkswagen are aproape 50% sanse sa dea Masina Anului 2021 in Europa, batalia pentru aceasta distinctie ducandu-se intre Skoda Octavia si Volkswagen ID.3. Daca ne intrebi pe noi.

Distribuie pe Facebook
mai multe