Au fost anuntati finalistii competitiei World Car Of The Year! Un BMW se lupta cu o Kia si un Hyundai pentru marele premiu

Au fost anuntati finalistii competitiei World Car Of The Year! Un BMW se lupta cu o Kia si un Hyundai pentru marele premiu
  • Au fost anuntati finalistii competitiei World Car Of The Year!
  • Un BMW se lupta cu o Kia si un Hyundai pentru marele premiu
Distribuie pe Facebook

Numele autoturismului castigator va fi publicat peste aproximativ doua saptamani. In prima parte a lunii lui aprilie.

Editia din acest an a galei World Car Awards a intrat pe ultima suta de metri - juriul celebrei competitii dezvaluind, in cursul zilei de joi, numele celor trei finalisti ramasi in cursa pentru marele premiu. Este vorba, mai precis, despre doua automobile din oferta Grupului Hyundai Motor si un vehicul marca BMW, batalia la categoria World Car Of The Year urmand a se da intre Hyundai Ioniq 6, Kia Niro si BMW X1 / iX1 - asa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Daca vine vorba - in schimb, despre celelalte categorii, Citroen C3 are de infruntat ORA Funky Cat / Haomao si Volkswagen Taigo / Nivus pentru coroana World Urban Car, pe cand duelul pentru distinctia World Luxury Car se va da intre modelele BMW Seria 7 / i7, Genesis G90 si Lucid Air, conform documentului mentionat si anterior. Noul Lucid Air poate deveni, de asemenea, si World Electric Vehicle - daca va reusi sa treaca de BMW i7 si Hyundai Ioniq 6.

Aceeasi masina Lucid Air lupta, totodata, si pentru prima pozitie la categoria World Car Design of the Year, impotriva unor rivali precum Land Rover Range Rover si, din nou, Hyundai Ioniq 6 - in timp ce batalia pentru premiul World Performance Car are, in prim plan, doua termice, Nissan Z, respectiv Toyota GR Corolla, si o electrica, Kia EV6 GT. Potrivit comunicatului de presa oferit de curand - la jumatatea lui martie, daca mai era cumva nevoie de o astfel de afirmatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe