Au ramas cu ea in mijlocul drumului. Noua Alfa s-a stricat in timpul testelor

Au ramas cu ea in mijlocul drumului. Noua Alfa s-a stricat in timpul testelor
  • O Alfa Stelvio s-a stricat in timpul testelor
  • Imaginile au fost surprinse peste Ocean, in LA
  • Ar fi vorba despre o versiune de pre-productie
Distribuie pe Facebook

S-a intamplat din nou: o Alfa Romeo de ultima generatie s-a defectat in timpul testelor. De aceasta data ar fi vorba, potrivit primelor informatii, despre o versiune de pre-productie a crossover-ului Stelvio Quadrifoglio.

In urma cu mai bine de sase luni, la jumatatea anului trecut, britanicii de la Pistonheads organizau unul dintre numeroasele teste care aduceau in prim plan modele precum Alfa Giulia Quadrifoglio, BMW M3 si Mercedes C63 AMG S.

Din pacate, comparativul respectiv avea sa se incheie mai devreme decat era programat, automobilul italian de inalta performanta surprinzandu-si la un moment dat soferul cu "ajutorul" celebrului martor de bord Check Engine.

Nu a fost insa nici pentru prima, dar nici pentru ultima oara cand o Alfa Romeo de ultima generatie se strica in mijlocul drumului, un astfel de incident fiind raportat din nou in urma cu numai o singura pe zi, in Statele Unite ale Americii.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, de-aceasta data vinovat s-ar face un exemplar de pre-productie al crossover-ului Stelvio Quadrifoglio, care a ramas "blocat" pe celebrul Sunset Boulevard din orasul Los Angeles, statul California.

Ce anume s-a defectat la modelul companiei italiene ramane un mister dar, dupa cum putem observa si in fotografiile din material, automobilul cu pricina, camuflat la nivelul caroseriei in cinci portiere, a fost imediat acoperit cu o prelata.

La final, pentru ca meniul sa fie complet, una dintre persoanele care au luat parte la intreaga scena mai precizeaza si ca soferul acestei Alfe Stelvio Quadrifoglio ar fi primit o amenda din partea unui politist pentru blocarea traficului.

Alfa Stelvio stricata in drum

Alfa Stelvio stricata in drum

Alfa Stelvio stricata in drum

Sursa Foto: Jalopnik

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Alfa Stelvio stricata in drum
mai multe