Au vrut sa importe ilegal masini, insa statul le distruge acum pana la ultima. Clip greu de urmarit de impatimitii auto

Au vrut sa importe ilegal masini, insa statul le distruge acum pana la ultima. Clip greu de urmarit de impatimitii auto
  • Autoritatile vor sa stopeze importurile ilegale de masini
  • Au distrus complet 14 masini, unele rare si scumpe
  • Urmeaza alte 841 de vehicule, sechestrate in portul Irene
Distribuie pe Facebook

Acest clip video, greu de urmarit de impatimitii auto, vine din Filipine. Statul a distrus 14 masini, in valoare totala de 425.000 de euro, dupa ce importatorii au vrut sa apeleze la o "manarie" care i-ar face si pe romani invidiosi.

Autoritatile din Filipine au pornit o campanie agresiva care are ca scop descurajarea celor care importa ilegal masini in tara. Pana in 2013, cand Biroul Vamal a luat masuri pentru a opri acest fenomen, foarte multi importau masini in Filipine, le abandonau (voit) in port neplatind taxele vamale si le rascumparau mai apoi la pret mai mic la licitatiile organizate de guvern.

Acum, intr-o actiune extrema, petrecuta chiar sub ochii presedintelui tarii, Rodrigo Duterte, statul a distrus nu mai putin de 14 autovehicule aflate in aceasta situatie, iar valoarea lor totala se ridica la 425.000 de euro.

Printre acestea se numara si cateva masini rare, precum BMW Z1, Renault 5 Turbo, Opel Manta, dar si cateva foarte scumpe, precum Porsche 911 GT3, Mercedes SL55 AMG sau G-Class. Si acesta este doar inceputul.

Autoritatile sustin ca mai urmeaza alte 841 de masini, si cateva motociclete. Printre acestea se numara mai multe Lamborghini-uri si Aston Martin-uri, care sunt momentan sechestrate in portul Irene.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018