BMW Cruise M Bike Limited Edition, o bicicleta pentru cei mai infocati iubitori ai literei M

BMW Cruise M Bike Limited Edition, o bicicleta pentru cei mai infocati iubitori ai literei M
  • Noile biciclete BMW pentru 2016
  • Design M inconfundabil
  • 5252 lei cu TVA este pretul bicicletei M Bike
Distribuie pe Facebook

Imediat dupa lansarea sportivei BMW M2, compania bavareza s-a gandit sa cinsteasca cum trebuie intrarea in clubul exclusivist M a celui mai nou membru cu producerea unei biciclete speciale. E vorba de BMW Cruise M Bike Limited Edition, o bicicleta vanduta in serie limitata, care are cateva elemente in comun cu BMW M2.

Design M inconfundabil

Asemenea M2 Coupé, BMW Cruise M Bike Limited Edition - care va fi produsă într-o serie limitată de 1.500 de unităţi - se bucură de o dinamică şi o agilitate excepţionale. Bicicleta realizează o figură puternică datorită formei distinctive a cadrului din aluminiu hidroformat care evocă poziţia rezervorului unei motociclete. Datorită sudurilor perfecte, designul cadrului are aspectul ca şi cum ar fi realizat dintr-o singură componentă. Şi, asemenea sursei sale de inspiraţie din industria auto, modelul cu două roţi utilizează o schemă coloristică atractivă, bazată pe Long Beach Blue metalizat.

BMW Cruise M Bike Limited EditionBMW Cruise M Bike Limited Edition

Conceptul de design atractiv al bicicletei este completat de componentele tehnice de înaltă calitate. Şaua şi distanţierul din carbon asigură că BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv pe cât de uşor, pe atât de rezistent. Cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze şi frâne hidraulice cu disc Shimano, bicicleta dispune de toate instrumentele pentru a oferi nivelul suprem de plăcere a călătoriei.

Fiecare exemplar al acestei ediţii speciale în serie limitată are şi propria plăcuţă creată special.

BMW Cruise M Bike Limited Edition

Noile biciclete BMW pentru 2016

BMW M2 Coupé oferă o nouă demonstraţie impresionantă a angajamentului BMW pentru dinamică remarcabilă, agilitate imbatabilă şi control rafinat al automobilului. Dar, de peste 60 de ani, compania şi-a demonstrat experienţa şi în dezvoltarea unor biciclete ultramoderne de înaltă clasă, transformând condusul unei biciclete (ca şi cel al unui automobil) într-o experienţă foarte specială. În dezvoltarea bicicletelor, compania a folosit experienţa din lumea motocicletelor, unde are o tradiţie de peste 90 de ani, dar şi utilizarea de materiale ultrauşoare, precum aluminiu sau fibra de carbon.

BMW Cruise M Bike Limited Edition

Colecţia de biciclete BMW a fost supusă unei transformări pentru primăvara 2016 cu ajutorul unor designuri revizuite şi a unor componente tehnice de ultimă oră. Noile nuanţe coloristice, de exemplu, adaugă o finisare uimitoare noilor BMW Cruise Bike şi BMW Cruise M Bike, în timp ce BMW Cruise e-Bike impresionează printr-o propunere şi mai puternică (datorită acumulatorului de 400 Wh) şi o viteză maximă, cu pedalare electrică, de 25 km/h.

Toate modelele menţionate anterior vin cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli/71,12 cm) şi o dimensiune suplimentară a cadrului (S - de la 160 cm, M - de la 175 cm, L - de la 185 cm). Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai mărcii, BMW a creat şi opţiunea perfectă: BMW Cruise Bike Junior.

BMW Cruise M Bike Limited EditionBMW Cruise M Bike Limited EditionBMW Cruise M Bike Limited Edition

BMW Cruise M Bike Limited Edition este disponibilă la partenerii BMW selectaţi.

Preţurile retail recomandate de producător (TVA inclus):
BMW Cruise Bike - 4688.53 Lei
BMW Cruise M-Bike - 5252,59 Lei
BMW Cruise e-Bike - 14607,55 Lei
BMW Cruise Bike Junior - 2136.80 Lei

CITESTE AICI UN TEST FACUT DE NOI CU BICICLETA BMW CRUISE e-BIKE!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Cruise M Bike Limited Edition
mai multe