BMW renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuita celebra elice alb-albastra

BMW renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuita celebra elice alb-albastra
  • BMW renunta la actualul sau logo
  • Celebra elice alb-albastra va fi inlocuita cu una in (non)culorile alb si negru
  • Noua sigla va insoti modelele de top
Distribuie pe Facebook

BMW a facut un anunt soc la inceputul acestei saptamani. Compania bavareza renunta la celebra elice alb-albastra care insoteste in prezent automobilele din Munchen.

Prima zi de presa a Salonului Auto International de la Frankfurt va gazdui inclusiv premiera mondiala a noului BMW X7, un concept care anunta lansarea primului SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri.

Anuntat oficial inca de la sfarsitul saptamanii trecute, respectivul model a reusit sa starneasca numeroase controverse printre fanii companiei din Munchen, in special din pricina design-ului de la nivel exterior.

Conceptul viitorului X7 nu este insa singura stire soc facuta de BMW la inceputul acestei luni, producatorul bavarez de automobile dezvaluind in cursul serii de ieri ca modelele sale vor primi un nou logo.

Intr-o alta ordine de idei, cele mai sofisticate creatii ale companiei din Munchen vor renunta la celebra elice alb-albastra, locul acesteia urmand a fi luat de o sigla in (non)culorile alb si negru, sub care sta scris Bayerische Motoren Werke.

Viitoarele Seria 8, X7 si i8 Roadster, plus actualele i8 Coupe si Seria 7 se numara printre automobilele care vor primi noua identitate vizuala 'dezvoltata' de specialistii BMW, potrivit informatiilor actuale.

Noul logo de la BMW

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2017