Cabana pe care o poti baga in portbagajul unei masini. Cum arata ea odata construita

Cabana pe care o poti baga in portbagajul unei masini. Cum arata ea odata construita
  • Land Rover a proiectat o cabina care intra in portbagajului noului Discovery Sport
  • Constructia cu pricina are 3.5 metri patrati si poate gazdui pana la doi adulti
Distribuie pe Facebook

In timp ce majoritatea companiilor auto vor incerca sa-ti goleasca buzunarele cu tot felul de pixuri, agende si cel mai probabil diverse decoratiuni pentru bradul de Craciun, britanicii de la Land Rover ne intampina in aceasta perioada extrem de speciala din an alaturi de o surpriza cu totul si cu totul aparte.

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca inclusiv producatorii de masini din lumea intreaga sa puna la punct cataloagele cu cadouri de Craciun.

Majoritatea companiilor auto sunt asteptate sa prezinte si anul acesta o gama variata de jucarii, instrumente de scris si / sau decoratiuni tematice, singurii care au luat-o pana la acest moment pe un cu totul alt drum fiind britanicii de la Land Rover.

Din pacate, oficialii respectivei marci nu au anuntat niciun plan de comercializare a respectivei surprinze insa, chiar si asa, o asemenea realizare nu poate fi trecuta de niciun fel cu vederea.

Vorbim, mai exact, despre o cabina compacta de 3.5 metri patrati, in care incape fara probleme doi adulti. Iar partea cea mai buna nu este nici pe departe faptul ca aceasta constructie poate fi folosita la temperaturi de pana la -20 de grade Celsius.

Nu de alta, dar atractia principala din cazul de fata consta in faptul ca incaperea britanicilor de la Land Rover intra - dezasamblata, bineinteles - in portbagajul unui Discovery Sport.

Asadar, daca mai punem la socoteala si capacitatile modelului respectiv in off-road, este aproape imposibil sa gresim cu ceva atunci cand spunem ca cele doua reprezinta alegerea ideala pentru persoanele dornice de aventura si peisaje salbatice.

PS: Oficialii marcii Land Rover au profitat de ocazia prezentarii respectivei cabine de 3.5 metri patrati inclusiv pentru a scoate in evidenta spatiile numeroase de depozitare ale modelului Discovery Sport. Asadar, asteapta-te sa dai peste globulete si... morcovi in bord sau prajiturele in consola centala. Ori instalatie in fetele usilor.

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Cabana Land Rover

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Cabana Land Rover
mai multe