Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC

Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC
Cine nu il stie pe Cabral? Evident ca toata lumea! Bun prieten cu 4Tuning si un pasionat de masini, cunoscutul prezentator a avut saptamana trecuta o experienta de neuitat. Si nu orice experienta, ci una dusa la extrem alaturi de finlandezul Mikko Hirvonen, pilot in WRC.
Distribuie pe Facebook

Cabral, prezentatorul emisiunii Povestiri de noapte difuzata pe Acasa TV, a fost pentru o zi copilotul lui Mikko Hirvonen, vicecampion mondial de raliuri, pe Citroen DS3 WRC, masina campioana mondiala.

Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC

Finlandezul Mikko Hirvonen l-a schimbat, pentru o zi, pe Jarmo Lehtinen, copilotul sau obisnuit cu care concureaza in Campionatul Mondial de Raliuri din 2002, cu Cabral pentru o experienta spectaculoasa pe o speciala de asfalt amenajata langa Paris. "Este un vis devenit realitate. Mi-am dorit in fiecare an sa ajung in cea mai buna masina din Campionatul Mondial de Raliuri si acum am reusit. Nici chiar mie nu-mi vine sa cred asta", a spus Cabral inainte de a urca in cockpitul modelului Citroen DS3 WRC.

Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC

Mikko Hirvonen, locul doi in mondialul de raliuri, Citroen DS3 WRC, masina campioana mondiala in raliuri, 4 kilometri de asfalt si Cabral, adica toate ingredientele pentru un spectacol total. "Experienta a fost cu totul si cu totul ravasitoare. Pe cuvant. De la accelerarea complet dementa si pana la franare, de la sinele pe care ai impresia ca merge masina si pana la siguranta cu care parca se joaca pilotul, de la G - urile care te asalteaza la fiecare manevra si pana la senzatiile totalmente salbatice... totul te nauceste complet. Am mers cu masini de 750, 850 si 1.300 de cai putere si va spun ca dinamica si senzatii cum are DS3 WRC-ul asta n-am mai trait niciodata", a spus Cabral la finalul testului cu Mikko Hirvonen.

Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC

Sesiunea de teste a avut loc chiar inaintea Raliului Frantei, cursa de casa pentru Citroen, etapa in care echipa poate obtine cel de-al optulea titlu mondial la constructori si al doilea pentru modelul DS3 WRC. "Nu a fost chiar un test in adevaratul sens al cuvantului pentru Raliul Frantei, dar mi-a placut ca am avut ocazia sa mai parcurg cativa kilometri pe asfalt. Am mers exact ca in cursa si sper ca i-a placut lui Cabral sa fie copilotul meu la acest test", a spus si Mikko Hirvonen, pilotul Citroen Racing.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Cabral, copilot pentru Mikko Hirvonen pe un Citroen DS3 WRC
mai multe