Castrol Extreme Adventure a pornit astazi in aventura din Carpatii de Curbura

Castrol Extreme Adventure a pornit astazi in aventura din Carpatii de Curbura
Chiar daca ieri a fost programat Prologul, din cauza furtunii, cea mai lunga saptamana de off-road a inceput direct cu prima zi in munti.
Distribuie pe Facebook
Prologul ce urma sa se desfasoare ieri pe traseul amenajat la Maracineni (langa Buzau) a fost anulat. Din cauza ploii toate cele 74 de vehicule inscrise in concurs au fost nevoite sa revina in Piata Dacia din centrul Buzaului, de unde au pornit astazi catre Lacul Mocearu din Masivul Penteleu.

Initial startul trebuia sa se dea in ordinea timpilor obtinuti la Prolog, insa din cauza furtunii concurentii nu au putut parcurge decat tururile de recunoastere. Temerarii care s-au aventurat in cea de a cincea editiei a Romanian Extreme Adventure, devenita in acest an Castrol Extreme Adventure, au reusit in marea lor majoritate sa ajunga cu bine la jumatatea traseului. In prima zi de munte toate clasele (auto extrem, auto open, moto extrem, moto old boys, moto open, moto hobby, atv open syde by syde) avand de parcurs peste 130 de km. Din pacate, daca ieri furtuna le-a creat probleme pilotilor astazi canicula este cea care ii chinuie in zona Carpatilor de Curbura. In asteptarea finisului primei zile in munte, sau a celei de a doua zi a Castrol Extreme Adventure, echipele de asistenta amenajeaza locatiile (corturi, rulote, dube) in care concurentii vor dormi incepand cu aceasta seara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2010