Ce ar mai merge si pe Megane. Renault lanseaza un nou benzinar turbo, de 1.8 litri si 225 CP

Ce ar mai merge si pe Megane. Renault lanseaza un nou benzinar turbo, de 1.8 litri si 225 CP
  • Compania Renault lanseaza o noua motorizare turbo
  • Francezii anunta un benzinar de 1.8 litri si 225 CP
  • Unitatea este disponibila momentan doar pe Espace
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, unitatea in cauza este dezvoltata de specialistii diviziei Renault Sport si produce un cuplu maxim de 300 Nm.

Francezii de la Renault au operat de curand mai multe modificari in gama Espace, lista cu bunatati a respectivului monovolum imbogatindu-se cu piele Sand Grey, scaune ventilate si compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto.

Asa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, vestile cu adevarat interesante abia acum sosesc, clientii automobilului mentionat anterior avand la dispozitie inclusiv o noua motorizare: un benzinar turbo cu patru cilindri, de 1.8 litri.

Oferit sub denumirea comerciala TCe 225, propulsorul in cauza poarta semnatura specialistilor diviziei Renault Sport, dezvolta o putere maxima de 225 CP si, nu in ultimul rand, lucreaza alaturi de cutia EDC - in versiunea ei cu sapte rapoarte.

Informatiile privind timpul de care are nevoie modelul Espace in aceasta configuratie pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h lipsesc cu desavarsire din peisaj, oficialii Renault anuntand in schimb consumul mediu: 6.8 l/100 km.

Daca mai conteaza, noul motor turbo de 1.8 litri si, totodata, 300 Nm este disponibil la vanzare doar cu trei dintre variantele de echipare ale monovolumului francez - Zen, Intense si Initiale Paris, de 40.600 euro.

Ceea ce oficialii producatorului de automobile din Hexagon nu ne spun, cu toate ca acest subiect intereseaza pe toata lumea, este daca si cand unitatea TCe 225 va ajunge pe ultima generatie a modelului Megane.

Momentan, compacta francezilor de la Renault ofera cel mult 205 cai putere, de care numai clientii versiunii de top GT - comercializata, de altfel, si alaturi de o motorizare Energy dCi 165 CP, se pot bucura.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2017