CJ Cluj a aprobat contractul cu Bosch. Nemtii vor produce componente auto la Jucu!

CJ Cluj a aprobat contractul cu Bosch. Nemtii vor produce componente auto la Jucu!
Fabrica de componente auto Bosch de la Jucu devine o certitudine. Consiliul Judetean Cluj a aprobat miercuri, cu unanimitate de voturi, contractul care permite companiei germane sa deschida o fabrica in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu.
Distribuie pe Facebook
Durata de concesioanre a terenului de la Jucu a fost majorata de la 49 la 99 de ani.
"CJ Cluj a aprobat cu unanimitate de voturi contractul cu compania Bosch care va fi semnat vineri, dupa care documentul va fi transmis Ministerului Finantelor pentru acordarea ajutorului de stat. In urma ultimelor negocieri de marti cu cei de la Bosch, durata de concesionare a terenului a fost majorata de la 49 la 99 de ani", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
"Contractul prevede acordarea de despagubiri din partea Bosch catre CJ Cluj pana la doi ani sau obligatia de a aduce alt investitor daca va pleca inainte de termenul stabilit. Investitiile sunt etapizate, iar, prin investitiile pe care le fac, cele doua etape se deruleaza pe parcursul a sapte ani. Nu exista o obligatie concreta, dar modul in care s-a propus aceasta investitie ne duce la sapte ani", a adaugat Tise.
La fabrica Bosch de la Jucu urmeaza sa fie angajati circa 2.000 de oameni.
Distribuie pe Facebook
mai multe