CNAIR scoate la licitatie contractele pentru constructia a trei noduri rutiere importante

CNAIR scoate la licitatie contractele pentru constructia a trei noduri rutiere importante
Prin realizarea acestor lucrari se doreste cresterea conectivitatii si accesibilitatii catre zonele urbane majore, asigurarea continuitatii traficului rutier, scurtarea timpilor de calatorie si a distantelor parcurse, reducerea numarului de accidente, a impactului asupra mediului, dar si costurilor de exploatare a vehiculelor.
Distribuie pe Facebook

"Lansam in licitatie contractele pentru constructia a trei noduri rutiere importante pe A1, A2 si A3!", a anuntat, recent, Cristian Pistol.

Potrivit Directorului General al CNAIR, "primul nod rutier va fi construit intre A3 (km 36+700) si DJ101C, in zona localitatii Gruiu (judetul Ilfov)", "cel de al doilea nod rutier va face legatura intre A2 (km 90+100) si DJ306, in zona localitatii DragosVoda (judetul Calarasi)", iar "cel de al treilea nod rutier va asigura legatura dintre A1 (km 73+100) si DJ702F, în zona localitatii Ionesti (judetul Dambovita)".

"Documentatia transmisa astazi la ANAP prevede executia acestor lucrari in 10 luni pentru fiecare dintre cele trei proiecte finantate prin Programul Transport (PT)", se mai arata in postarea de pe pagina de Facebook a lui Cristian Pistol.

Totodata, directorul General al CNAIR a mai precizat si ca "prin realizarea acestor lucrari vreau sa atingem mai multe obiective:

- cresterea conectivitatii si accesibilitatii catre zonele urbane majore;

- asigurarea continuitatii traficului rutier,

- scurtarea timpilor de calatorie si a distantelor parcurse;

- reducerea numarului de accidente, a impactului asupra mediului dar si a costurilor de exploatare a vehiculelor.

"Dupa validarea documentatiei de atribuire, vom putea publica Anuntul de Participare aferent contractelor pentru executia lucrarilor pe cele 3 loturi. La momentul respectiv se va stabili si data de depunere a ofertelor", a incheiat Cristian Pistol.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2023