Concureaza cu VW Golf, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2011 are motor turbo cu cinci pistoane si caroserie de shooting brake

Concureaza cu VW Golf, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2011 are motor turbo cu cinci pistoane si caroserie de shooting brake
  • Concureaza cu VW Golf, dar pentru multi e doar o necunoscuta
  • Masina din 2011 are motor turbo cu cinci pistoane si caroserie de shooting brake
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o consola centrala plutitoare, plus un set de scaune spate individuale, printre multe altele.

Se remarca numaidecat prin design-ul extrem de atragator al caroseriei, inspirat de segmentul destinat masinilor de tip shooting brake, insa nici interiorul capabil sa gazduiasca pana la patru persoane nu va trece intocmai neobservat. Ba din contra, am putea spune si nu am exagera cu nimic.

Aceeasi reteta specifica urmatorului Volvo din seria 30 cuprinde inclusiv un motor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, proiectat pentru a livra puntii fata undeva in jurul a 230 de cai putere, conform anuntului oficial de vanzare.

O transmisie automata cu cinci rapoarte, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in putin peste sapte secunde si o viteza maxima de circa 235 de kilometri pe ora completeaza, in mare, fisa tehnica prezenta in cazul de fata. Vestile bune nu se opresc insa aici pentru respectivul C30.

Fabricata in 2011, aceeasi masina se bucura inclusiv de o dotare extrem de bogata, ce cuprinde si tehnologie Bi-Xenon pentru faruri, jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din piele, scaune fata incalzite, trapa electrica, scaune spate individuale etc.

Nota de plata a urmatorului Volvo C30? Aproape 20.000 de euro, cu mentiunea ca instrumentele din spatele volanului multifunctional cu design in trei spite nu indica decat 121.240 de kilometri parcursi in total, conform anuntului de vanzare publicat, de curand, pe un site de specialitate.

Volvo C30 T5 de vanzare

Volvo C30 T5 de vanzare

Volvo C30 T5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Volvo C30 T5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2021