Concurentul lui Volkswagen Golf a primit o noua generatie. Acestea sunt primele fotografii oficiale!

Concurentul lui Volkswagen Golf a primit o noua generatie. Acestea sunt primele fotografii oficiale!
  • Ford publica primul video cu noul Focus
  • Lansarea oficiala are loc pe 10 aprilie
  • Versiunea americana vine direct din China
Distribuie pe Facebook

Din informatiile disponibile la momentul de fata se pare ca versiunea europeana a viitorului automobil de clasa compacta va fi construita in Saarlouis, Germania. Nu la fel se poate spune si despre varianta comercializata peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, care va fi importata din China.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate ipostaze, urmatorul Ford Focus se apropie intr-un final de mult anticipatul sau debut. De fapt, doar o singura saptamana a mai ramas pana la momentul respectiv, noul automobil de clasa compacta fiind programat sa soseasca in fata publicului larg chiar pe 10 aprilie.

Asa se face ca producatorul american a publicat de curand un prim material video cu viitorul concurent al modelului Volkswagen Golf, material care scoate la iveala aspectul complet regandit al blocurilor optice frontale, dar si jantelor din aliaj. Modul in care design-ul interior a evoluat ramane, in schimb, un mister.

De altfel, Ford a tinut sa pastreze pentru lansarea oficiala de pe 10 aprilie si informatiile oficiale cu privire la gama de motorizari. Daca este sa dam insa crezare zvonurilor, clientii vor avea avea de ales intre unitati turbo cu trei si patru cilindri in linie, atat pe benzina, cat si pe motorina, cu capacitati de pana la 2.0 litri.

Ulterior, noul Focus ar putea primi sub capota inclusiv un sistem de propulsie hibrid, anumite voci discutand chiar si despre o noua generatie a actualei variante electrice. De o revenire spectaculoasa se vor bucura, fara doar si poate, si modelele de inalta performanta comercializate de americani sub denumirile ST si RS.

Toate detaliile cu privire la viitorul concurent pentru Volkswagen Golf vor sosi, dupa cum am tot precizat de-a lungul ultimelor randuri, pe 10 aprilie. Tot atunci vom afla, cel mai probabil, si daca exemplarele care vor ajunge in showroom-urile de pe Ocean vor fi ori ba importate din China, asa cum se spune acum.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2018