Au crezut ca nu vad bine. Tipii ASTIA au reusit sa pozeze noul Focus fara camuflaj

Au crezut ca nu vad bine. Tipii ASTIA au reusit sa pozeze noul Focus fara camuflaj
  • Noul Ford Focus a fost surprins fara camuflaj
  • Americanii au optat pentru o folie artistica
  • Interiorul a fost si el prins intr-o imaginee
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au abordat diferit problema ascunderii noului Focus de privirile curiosilor. Au scos pe strazi mai multe prototipuri imbracate intr-o folie artistica, prin care se poate vedea fiecare detaliu al caroseriei.

Lansata pe piata chiar la inceputul acestei decade, cea de-a treia generatie a modelului Ford Focus se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Compacta producatorului american de automobile va reveni insa in primavara anului viitor intr-o noua formula, care sa o ajute in lupta cu Opel Astra si Volkswagen Golf.

Pana una alta, compania de peste Ocean pune la punct ultimele detalii ale popularului produs de clasa C, fotografii spion reusind sa surprinda in teste un prototip complet necamuflat. Sau, mai corect spus, un exemplar imbracat intr-o folie artistica prin care se poate vedea fiecare element estetic al caroseriei.

De aici si concluzia ca urmatoarea reiteratie a celebrului Ford Focus va miza mai degraba pe o evolutie subtila a design-ului exterior decat pe o revolutie majora, principalele modificari vizand spoilerele fata / spate si blocurile optice. Nu vor scapa neatinse, cel mai probabil, nici oferta in materie de culori sau jante.

Nici de-aceasta data fotografii spion nu au avut sansa de a surprinde indeaproape interiorul viitoarei compacte a producatorului american de automobile, vestea buna fiind ca intr-una dintre imagini a fost prins display-ul sistemului de infotainment. Display instalat, cum altfel, in partea superioara a bordului.

Acum, in ceea ce priveste partea tehnica, ultimele zvonuri sugereaza ca cea de-a patra generatie a modelului Ford Focus va adopta o gama de motorizari variata, formata din unitati turbo cu trei si patru pistoane. Aparent, clientii vor avea de ales intre capacitati cilindri cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri, ca si pana acum de altfel.

Totodata, despre viitorul automobil de clasa compacta al companiei de peste Ocean se mai spune si ca va oferi in premiera o echipare Active, inspirata de varianta supraainaltata a noii Fiesta. Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, anumite voci discuta inclusiv despre o versiune cu tractiune integrala.

Noul Ford Focus - Noi Poze Spion

Noul Ford Focus - Noi Poze Spion

Noul Ford Focus - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2017