Consiliul Concurentei a amendat 14 furnizori de piese auto

Consiliul Concurentei a amendat 14 furnizori de piese auto
14 comercianti de piese auto au fost sanctionati de Consiliul Concurentei cu o amenda in valoare totala de 601.210 lei. Motivul: nefurnizarea de informatii in cadrul unei investigatii de cunoastere a pietei pieselor de schimb pentru autovehicule.
Distribuie pe Facebook
Firmele implicate in sectorul auto (producatori de automobile, producatori de piese, comercianti de piese, dealeri auto, reparatori) au primit chestionare referitoare la activitatea lor (vanzari, achizitii, furnizori, clienti).
"Companiilor le-a fost acordata de doua ori posibilitatea de a raspunde solicitarii si cu toate acestea au refuzat sa ne puna la dispozitie informatiile solicitate. Nefurnizarea de informatii ne impiedica sa finalizam investigatiile sau analizele pe care le avem in derulare. Trebuie sa fie foarte clar ca vom recurge la toate mijloacele legale pe care le avem la dispozitie pentru a ne putea desfasura activitatea si asigura un comportament concurential corect", a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2011