Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Audi ar putea renunta la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Audi ar putea renunta la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Audi ar putea renunta la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 23.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata pe piata in cursul anului 2010 si ajunsa, intre timp, la generatia cu numarul doi, cea mai ieftina masina pe care compania Audi o vinde la momentul de fata ar putea deveni, curand, istorie. Informatia a fost facuta publica chiar de catre Markus Duesmann, seful producatorului cu sediul in Ingolstadt, inaintea prezentarii noului E-Tron GT.

Odata pusa in practica, decizia respectiva va insemna ca locul gamei A1 ii va reveni, in cazul clientilor interesati exclusiv ca pretul de pornire sa fie unul cat mai mic, de Q2 (24.262 de euro), la mica distanta de A3 (26.190 euro).

Noul Audi A1

Cea mai ieftina masina pe care compania Audi o vinde la momentul de fata pleaca, pe piata in Romania, de la numai 23.072 de euro. In schimbul acestei sume, clientii vor primi o subcompacta cu o caroserie de 4.029 de milimetri si un benzinar turbo in trei cilindri, de 999 de centimetri cubi si 95 de cai putere, sub capota, potrivit configuratorului oficial.

In cofiguratia de baza, actualul A1 isi intampina clientii alaturi de jante din otel cu diametrul de 15 inch, stopuri cu tehnologie LED, plus aer conditionat cu reglare manuala si asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Daca mai era nevoie de mentionat, cea mai ieftina masina pe care compania Audi o vinde la momentul de fata este disponibila doar alaturi de motorizari TFSI si tractiune fata. Livrarea valorilor maxime catre roti se face, in schimb, fie printr-o transmisie manuala cu cinci sau sase rapoarte, fie printr-o cutie S tronic cu sapte trepte, evident.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Audi A1
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2021