Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Masina care concureaza cu Volkswagen Passat renunta la versiunea cu motor diesel

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Masina care concureaza cu Volkswagen Passat renunta la versiunea cu motor diesel
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Masina care concureaza cu VW Passat renunta la motorul diesel
Distribuie pe Facebook

In cazul in care compania producatoare nu va reimprospata rapid lista cu unitati disponibile, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca cu unul dintre cele doar doua propulsoare aspirate pe benzina ramase.

Lansata oficial acum mai bine de doi ani, cu ocazia editiei din 2018 a legendarului Salon International de la Geneva, cea mai recenta iteratie a modelului Mazda6 se vinde zilele acestea in trei variante diferite de motorizare. Mai precis, masina care concureaza cu Volkswagen Passat a pregatit cumparatorilor doua optiuni diferite pe benzina - de 2.0 si 2.5 litri, insa doar una singura pe motorina - de 2.2 litri, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Despre versiunea diesel mentionata anterior este vorba, de asemenea, si in cazul de fata, jurnalistii publicatiei Autocar anuntand la sfarsitul saptamanii trecute ca aceasta va disparea din oferta, din pricina noilor reguli ale UE privind emisiile.

Fara niciun motor diesel pe lista isi va intampina clientii, de asemenea, si cea de-a treia generatie a trio-ului format din Dacia Logan, Sandero si, nu in ultimul rand, Sandero Stepway. Noile masini de la Mioveni vor veni sub capota cu pana la trei propulsoare pe benzina - fiecare cu cate trei cilindri in linie si o capacitate care nu depaseste 1.0 litri, cu una dintre unitatile respective putand fi alimentata si cu GPL, dupa cum anuntam inclusiv anterior.

Revenind la concurentul lui Volkswagen Passat, ei bine... cumparatorii vor mai ramane cu doar doua versiuni cu motorizare pe benzina, aspirate, daca inginerii companiei producatoare nu vin cu un inlocuitor pentru varianta pe motorina.

2018 Mazda6

2018 Mazda6

2018 Mazda6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2018 Mazda6
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2020