Daca-l lanseaza si-n Europa, Volkswagen da lovitura. Uite cum arata noul Passat chinezesc!

Daca-l lanseaza si-n Europa, Volkswagen da lovitura. Uite cum arata noul Passat chinezesc!
  • Volkswagen publica primele fotografii cu noul Passat chinezesc
  • Design-ul exterior vine cu elemente inspirate de ultimul Touareg
  • Interiorul propune numeroase detalii specifice masinilor luxoase
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a publicat zilele acestea primele imagini si detalii referitoare la urmatoarea generatie a Passat-ului chinezesc.

La mai bine de patru luni de la aparitia in presa a unor fotografii spion care surprindeau noul model complet necamuflat, Volkswagen a pus capat misterului si a publicat zilele acestea primele materiale oficiale care fac referire la urmatoarea generatie a Passat-ului chinezesc.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, la inceput de vara, automobilul de clasa medie al companiei germane scoate la iveala un design inspirat de proaspat (re)lansatul Touareg la nivel de parte frontala, modificari majore fiind operate chiar la nivel de parte posterioara.

VW Passat - Versiune China

Noi detalii intalnim si in dreptul gamei de jante, dimensiunile generoase ale acestora - impreuna cu linia alungita a plafonului, in stil fastback, transformand urmatoarea generatie a Passat-ului chinezesc intr-o aparitie impunatoare, demna de o limuzina de lux cu veleitati sportive.

Si daca tot veni vorba despre lux, trebuie precizat inca de la bun inceput ca termenul folosit anterior nu reprezinta niciun fel de exagerare, pielea perforata de pe scaune, cusaturile sub forma de carouri si pernele pentru tetierele banchetei spate jucand rolul argumentelor de necombatut.

In ceea ce priveste aspectul tehnic este bine de stiut ca automobilul de clasa medie al companiei germane foloseste aceeasi platforma modulara MQB precum modelul vandut de Volkswagen publicului european, insa lungimea totala depaseste in cazul de fata 4.93 metri.

Cat despre motorizarile instalate sub capota urmatoarei generatii a Passat-ului chinezesc, clientii vor avea initial la dispozitie doar un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, care livreaza rotilor - prin intermediul unei cutii DSG cu sapte rapoarte, pana la 220 CP.

VW Passat - Versiune China

VW Passat - Versiune China

VW Passat - Versiune China

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW Passat - Versiune China
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018