Noul Passat chinezesc a ajuns mai devreme pe internet. Ar putea arata la fel si modelul european?

Noul Passat chinezesc a ajuns mai devreme pe internet. Ar putea arata la fel si modelul european?
  • Un nou VW Passat se pregateste de debut in China
  • Primele imagini ale modelului german au ajuns pe internet
  • Anumite elemente de design ne aduc aminte de Touareg
Distribuie pe Facebook

Volkswagen lucreaza la o versiune imbunatatita a Passat-ului european, iar varianta chinezeasca - ajunsa mai devreme pe internet, ne-ar putea oferi informatii pretioase despre cum va arata aceasta.

Pentru evitarea unei confuzii, o s-o spunem inca de la bun inceput: ceea ce vezi in aceste imagini nu are nicio legatura cu Passat-ul european, cel pe care il stim cu totii. Ba din contra: automobilul din fotografiile respective este comercializat exclusiv in China si va debuta oficial abia peste trei luni, in septembrie.

Intamplarea face insa ca primele sale poze oficiale sa fi ajuns pe internet mult mai devreme decat ar fi trebuit, motiv pentru ca toata lumea sa se intrebe inca de pe acum: va prelua si versiunea destinata publicului de pe Batranul Continent (macar o parte dintre) modificarile suferite de varianta vanduta asiaticilor?

Sansele ca cele doua modele sa-si imparta partea frontala inspirata de generatia cu numarul trei a Volkswagen-ului Touareg sunt extrem de mari. Ce este, la fel de mari sunt sansele si ca asemanarile intre Passat-ul european si automobil destinat pietei din China sa se limiteze la acest element estetic.

Ramanand pentru o clipa la versiunea destinata publicului de pe Batranul Continent, printre modificarile primite de varianta respectiva s-ar mai putea numara si o motorizare turbo de 1.5 litri. Unitatea in cauza va inlocui actualul 1.4 TSI si este disponibila deja, cu 130 sau 150 CP sub capota, pe Golf. VII.

De cealalta parte, clientii Passat-ului chinezesc vor avea de ales intre un propulsor 1.4 TSI de 150 CP si un 2.0 turbo oferit in doua configuratii diferite de putere: una care dezvolta 186 CP, iar alta care produce undeva in jurul a 220 CP.

VW Passat pentru China

VW Passat pentru China

Distribuie pe Facebook
mai multe