Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Duster

Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Duster
  • Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Duster
  • Sub capota, cumparatorii ar putea avea la dispozitie si un sistem de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

Cumparatorii ar putea avea la dispozitie, pe langa traditionalele unitati TCe si Blue dCi, si un sistem de propulsie hibrid.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 60 de luni si trecuta de curand - in vara anului 2021, printr-un facelift major, cea de-a doua generatie a celebrului Duster se apropie cu pasi mari si repezi de ziua in care va parasi, definitiv, linia de asamblare. O noua iteratie a popularului vehicul de dimensiuni compacte de la Mioveni se afla la numai cateva momente distanta de mult anticipatul sau debut - a afirmat recent, pe parcursul zilelor precedente, Mihai Bordeanu, Country Head Dacia Romania.

"Suntem cu doar cateva saptamani inainte de a avea acordul de fabricatie, demararea productiei noii generatii Dacia Duster la Mioveni. Si asta este un lucru extraordinar. Vorbim despre cel mai bine vandut SUV din Europa prin canalul de retail in ultimii sase ani. E un motiv de mandrie pentru toata lumea de la Dacia. Si nu ne oprim aici", a spus oficialul - potrivit publicatiei Economica.net.

Cum va arata noua Dacia Duster?

Surprinsa, de-a lungul timpului, in nenumarate imagini si fotografii spion, cea de-a treia generatie a gamei Dacia Duster este asteptata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, la inceputul anului 2024. Nota de plata nu ramane - in prezent, decat un mister de proportii, dar este de asteptat ca viitoarea masina sa preia diferite detalii stilistice de la conceptul Bigster, in timp ce gama de motorizari ar trebui sa cuprinda in continuare atat motoare diesel, cat si pe benzina.

Printre multiplele unitati clasice - TCe si Blue dCi, isi va face insa loc, daca zvonurile se adeveresc, si sistemul de propulsie prezent pe Jogger HYBRID 140, care combina un benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri, aspirat natural, cu o pereche de motoare electrice, plus o baterie litiu-ion de 1.2 kWh pentru un total de 140 de cai putere, oarecum inutil de adaugat.

Dacia Duster 3 - Noi Poze spion

Dacia Duster 3 - Noi Poze spion

Dacia Duster 3 - Noi Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2023