Doar o alta spaga data la RAR: Seful de la RAR Tulcea, prins cu spaga in buzunar

Doar o alta spaga data la RAR: Seful de la RAR Tulcea, prins cu spaga in buzunar
  • Manole a fost prins cu 750 de lei spaga
  • In orice centru RAR se ia spaga la greu
  • Registrul Auto Roman, locul unde coruptia e la ea acasa
Distribuie pe Facebook

Registrul Auto Roman este autoritatea care ar trebui sa ne pastreze siguranta rutiera la standarde inalte. Adica sa ne tina in viata. Si sa nu-i lase pe toti dobitocii cu niste cazane de automobile sa ne puna viata in pericol. Ei bine, se pare ca RAR chiar asta face.

Absolut toate centrele RAR la nivel national lucreaza pe baza de spaga. TOATE! Bucurestiul este, evident, cap de afis si campion la incasat de spagi. Dar este totodata campion si la protejarea de la nivel inalt. Nu si cei de la Tulcea, care pesemne ca au uitat sa dea spaga primita mai departe si s-au trezit cu DNA-ul peste ei. Mai exact, e vorba de Doru Manole, un talhar pus in capul RAR Tulcea.

Doru Manole a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant cum incasa cateva spagi de cate 200 de lei pentru efectuarea unor ITP-uri, adica Inspectii Tehnice Periodice, la niste automobile care prezentau probleme tehnice grave. Cei de la DNA spun ca acest Manole a primit intre 10 septembrie si 7 octombrie 4 spagi pentru a trece cu vederea problemele unor masini la ITP. Asupra individului s-a gasit suma de 200 de lei, in bancnote marcate de DNA.

Acum, ne intrebam noi, asa, ca cetateni simpli ce suntem: cat de prosti trebuie sa fie astia de la DNA ca sa creada ca seful RAR Tulcea in aproape 30 de zile a incasat DOAR 4 spagute de cate 200 de lei??? Daca chiar ar vrea sa-si faca treaba ca la carte, daca chiar ar dori sa salveze vieti, ar face flagranturi mai des, eventual cu camere ascunse, nu doar in sucursala RAR Tulcea, ci in oricare dintre sediile Registrului Auto Roman! Pentru ca zilnic se da spaga!

Din pacate, credem ca Directia Nationala Anticoruptie nu prea are chef de treaba. Si ne prezinta acest caz al lui nenea Manole, un personaj care a tras paiul scurt, drept mare realizare. Ei bine, nu este. Pentru ca Registrul Auto Roman, aceasta institutie care se mandreste cu rezultate bune, cu multe controale in urma carora au scos de pe sosele masini periculoase, aceasta institutie platita din bani publici care ne trimite saptamanal comunicate despre corectitudine si despre ce legi absurde trebuie sa respecte soferii ca sa mearga in legalitate, are in conducerea sa numai personaje corupte. Si pentru ca acesti corupti iau bani ilegal sub forma de spaga pentru ca niste masini periculoase sa aiba drept de circulatie, mor oameni nevinovati...

Distribuie pe Facebook
mai multe