Duster va fi produs, pentru prima data in istoria sa, si in Turcia

Duster va fi produs, pentru prima data in istoria sa, si in Turcia
  • Duster va fi produs, pentru prima data in istoria sa, si in Turcia
  • Noua masina nu va oferi, in premiera absoluta, nicio motorizare diesel
Distribuie pe Facebook

Noua masina nu va oferi, in premiera absoluta, niciun motor diesel.

Introdus oficial in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii trecute, cel mai recent Duster din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor.

Explicatia: conducerea diviziei turcesti a companiei Renault a dezvaluit recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, ca noul SUV - ce masoara aproximativ 4.34 metri in lungime, va fi asamblat si la Bursa.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

La fel s-ar putea intampla, conform ultimelor detalii neoficiale, si cu mult anticipata de varianta de serie a conceptului Bigster - despre care se spune ca va fi lansata pe piata pana la sfarsitul anului 2024.

Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri la preturi incepand de la mai putin de 20.000 de euro, cea de-a treia generatie a familiei Duster este - dupa cum precizam si anterior, un produs plin de surprize.

Potrivit primelor informatii oficiale publicate de compania Dacia, modelul asamblat pe platforma CMF-B - ce lauda, printre altele, cu o garda la sol de 217 milimetri, nu va oferi nici macar o singura unitate dCi.

Gama de motorizari va gazdui, in schimb, pentru prima data in istorie sa, un motor turbo de 1.2 litri - cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, o alta premiera absoluta constand in ansamblul HEV de pe Jogger.

Noul Duster va mai putea fi comandat - asa cum mentionam la momentul lansarii oficiale, intr-o versiune cu o unitate de 999 de centimetri cubi ce functioneaza atat pe benzina, cat si pe GPL.

Daca vine vorba despre departamentul tehnologic, ei bine, cea de-a treia generatie a celebrului vehicul de la Mioveni a pregatit si instrumente de bord digitale - livrate alaturi de un ecran de sapte inch.

In plus, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici sistemul de infotainment cu display de 10.1 in dotare, instalatia audio echipata cu difuzoare 3D ori climatizarea automata.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (250) Poze Dacia Duster 3
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2023