Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate, fara pic de Photoshop, noua Dacia Duster 3!

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate, fara pic de Photoshop, noua Dacia Duster 3!
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata in realitate, fara pic de Photoshop, noua Dacia Duster 3!
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, la preturi incepand de la mai putin de 20.000 de euro, mult anticipatul SUV de clasa compacta de la Mioveni nu va pune la dispozitia cumparatorilor sai nici macar un singur motor diesel. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Lansat oficial in urma cu doar o singura saptamana, chiar la finalul lunii trecute, cel de-al treilea Duster din istoria Dacia stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Privit de la exterior, respectivul automobil iese numaidecat in evidenta prin design-ul extrem de spectaculos al caroseriei - inspirat de conceptul Bigster din 2021, acolo unde seria atractiilor principale cuprinde inclusiv aripi laterale atent sculptate, care gazduiesc jante cu diametrul de pana la 18 inch, se precizeaza in comunicatul oferit presei de specialitate.

Caracterizat atat de o lungime de circa 4.34 metri, cat si de o garda la sol de pana la 217 milimetri sau o capacitate de incarcare a portbagajului de aproximativ 472 de litri - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, autoturismul cu pricina pluseaza cu o cabina high-tech, ce mizeaza pe doua display-uri color, unul de numai sapte, altul cu diagonala de 10.1", pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, de la ceasurile de bord pana la comenzile sistemului de navigatie. Printre multiplele detalii interioare demne de trecut in revista se mai numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si o instalatie audio 3D - semnata Arkamys, un volan multifunctional, cu trei spite, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, scaune fata incalzite, o bancheta spate rabatabila fractionat, climatizare automata.

Disponibil la preturi incepand de la mai putin de 20.000 de euro - au promis oficialii de la Dacia, mult anticipatul SUV romanesc de segment C nu dispune nici macar de o singura unitate pe motorina. Acesta va beneficia, in schimb, de un propulsor care functioneaza atat pe benzina, cat si pe GPL, o motorizare pe benzina cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, respectiv un ansamblu HEV - ce va combina un motor pe benzina cu o unitate electrica pentru un total familiar, sinonim cu undeva in jurul a 140 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2023