Este cel mai vandut BMW Seria 5 din toate timpurile. Povestea completa a modelului F10

Este cel mai vandut BMW Seria 5 din toate timpurile. Povestea completa a modelului F10
  • Generatia cu numarul 6 a modelului BMW Seria 5 a fost lansata in 2010
  • Automobilul bavarez a optat pentru un design echilibrat, lipsit de excese
  • Vechiul F10 a devenit cel mai vandut BMW Seria 5 din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

Design-ul echilibrat, complet lipsit de excesele ce au caracterizat generatia anterioara, calitatea superioara a materialelor folosite la interior, dar si imbunatatirile operate la nivelul gamei de motorizari sau pachetului tehnologic disponibil, toate acestea au transformat modelul F10 in cel mai vandut BMW Seria 5 din istorie.

Aproximativ o luna si cinci episoade mai tarziu de la momentul debutului sau, serialul care ne spune povestea modelului BMW Seria 5 a ajuns la sfarsit.

Ultimul material al respectivei serii video are in rol principal generatia F10, lansata pe piata in urma cu mai bine de sapte ani, chiar la inceputul acestei decade.

Cum a reusit automobilul in cauza sa devina cel mai vandut BMW Seria 5 din istorie, dar si in cate exemplare a fost el livrat, ei bine... aflam din urmatorul clip.

Interesant, nu-i asa? Ei bine, iata cat de mult a evoluat modelul bavarez de-a lungul timpului, noul BMW Seria 5 propunand, de exemplu, o constructie realizata din aluminiu, otel si magneziu pentru un plus de rigiditate, respectiv minus de greutate, sau chiar o versiune non-M capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in nici mai mult, nici mai putin de patru secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2017