Este rapper celebru si a jucat in Fast and Furious dar conduce inca o masina din '93 cu 400.000 km la bord

Este rapper celebru si a jucat in Fast and Furious dar conduce inca o masina din '93 cu 400.000 km la bord
  • A cumparat-o in 1999
  • A fost restaurata complet in 2015
  • Are putin peste 410.000 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Cu un asemenea CV te-ai astepta ca garajul sau sa arate altfel si chiar arata, pentru ca omul despre care vorbim este un mare impatimit auto. Dar, vorba romaneasca, nu a uitat de unde a plecat si conduce inca masina pe care si-a cumparat-o la inceputul carierei.

Christopher Brian Bridges este un rapper de renume mondial si actor, jucand in mai multe filme inclusiv in celebra serie Fast and Furious. Daca inca te gandesti cine ar putea fi iti spunem noi: Ludacris.

Rapperii sunt notorii pentru cheltuielile extravagante pe care le fac, de la "proteze" din aur sau alte metale pretioase la case sau masini foarte scumpe. Ludacris nu este deloc strain de toate astea, dar in colectia lui de masini se afla si una la care nu te-ai astepta.

Acura Legend Ludacris

Este vorba despre o Honda Legend (Acura, ca vorbim de SUA) fabricata in 1993. Artistul a cumparat-o in 1999, cu putin timp inainte de lansarea primului sau album de studio, si de atunci se afla in posesia lui.

Masina a fost implicata intr-un accident in 2015 insa a fost restaurata complet ulterior si a primit si cateva modificari discrete. Printre ele se numara un set de jante Rays si frane Wilwood mai performante.

Ludacris si-a prezentat cu mandrie, pe Instagram, masina care acum are putin peste 255.000 de mile la bord, sau 410.000 de kilometri pe intelesul tuturor, iar clipul il poti urmari si tu mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe