Face tot ce poate ca sa depaseasca Mercedes. Audi anunta lansarea a 20 de masini noi doar in 2020

  • Audi anunta lansarea a 20 de masini noi doar in 2020
  • Cea de-a patra generatie a modelului A3 este una dintre acestea
  • Urmeaza inclusiv noua automobile electrificate
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial chiar la inceputul lunii martie, cea de-a patra generatie a compactei A3 este una dintre acestea.

Audi a-nceput in forta noul an, celebrul constructor auto din Ingolstadt dezvelind in urma cu numai doua saptamani si jumatate cea mai recenta generatie a compactei A3. Aceasta este insa doar prima dintre cele 20 de masini pe care compania germana planuieste sa le lanseze pe piata pana la sfarsitul lui 2020.

Pe lista respectiva se mai afla, in ordine complet aleatorie, si o versiune imbunatatita a actualului Q2, dar si o varianta Sportback a noului Q5 Facelift, proiectata special pentru a concura impotriva unor modele ca BMW X4 sau Mercedes GLC Coupe, daca mai era nevoie de precizat.

Tot pe parcursul acestui an, Audi va mai lansa pe piata patru automobile cu propulsie plug-in hybrid, plus cinci masini complet electrice. In ultima categorie se inscrie si mult anticipatul e-tron GT, pe care celebrul constructor german din Ingolstadt l-ar putea oferi si in compania a nu mai putin de trei motoare.

O configuratie similara insoteste si modelul E-tron S, livrat la pachet alaturi de (pana la) 503 CP si 973 Nm - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa se realizeze in doar patru secunde si jumatate, potrivit unor informatii oficiale publicate la sfarsitul lunii februarie.

Cum numele, dar si specificatiile celorlalte automobile pe care compania germana Audi se pregateste sa le lanseze anul acesta pe piata raman un mare mister, revenim la cea mai recenta generatie a compactei A3. Si amintim ca masina celebrului constructor din Ingolstadt porneste in Romania de la 28.070 de euro.

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi A3 Sportback - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2020