Familia Skoda RS se mareste in 2018. SUV-ul Kodiaq va primi o versiune de performanta

Familia Skoda RS se mareste in 2018. SUV-ul Kodiaq va primi o versiune de performanta
  • Skoda lanseaza Kodiaq-ul RS anul viitor
  • Acesta a fost confirmat inca din 2016
  • Va beneficia de o motorizare cu foarte mult cuplu
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a anuntat ca modelul de performanta Kodiaq RS va fi lansat anul viitor. Momentul concret este necunoscut, insa cel mai probabil acesta va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Skoda a inflorit sub umbrela gigantului german Volkswagen, dovada stau vanzarile excelente si mai ales prezenta brand-ului din Mlada Boleslav in segmente care pareau de neatins in trecut. Ne referim in special la SUV-ul Kodiaq, lansat anul trecut la Paris.

Skoda Kodiaq Sportline

Imediat dupa acest moment, un oficial de rang inalt se grabea sa confirme o versiune de performanta RS a acestui model, despre care tocmai am aflat ca va debuta la inceputul anului viitor.

Pe langa imbunatatirile estetice caracteristice acestei game, precum spoilere cu aspect agresiv, jante supradimensionate si cateva elemente sportive pentru interior, noul Kodiaq RS va beneficia si de un pachet tehnic competitiv.

Skoda Kodiaq Sportline

Britanicii de la Autocar sustin ca SUV-ul de performanta va fi disponibil atat cu 5, cat si cu 7 locuri, in timp ce surse apropiate de producatorul ceh de automobile sugereaza ca sub capota, acesta va ascunde o motorizare potenta, cu "foarte mult cuplu". Cel mai probabil este vorba de o unitate diesel, urmand ca un agregat pe benzina sa fie oferit optional.

Skoda Kodiaq Sportline

Familia RS se va extinde si mai mult pe viitor, la fel si gama de SUV-uri oferite clientilor. Am aflat recent ca Skoda intentioneaza sa lanseze un nou astfel de model in 2019, care urmeaza sa fie pozitionat in gama sub Karoq si Kodiaq.

Skoda Kodiaq Sportline

Potrivit zvonurilor, acesta va fi o combinatie intre break si SUV, iar design-ul va fi preluat de la fratii mai mari. Ca si dimensiuni, noul model Skoda va fi apropiat de Seat-ul Arona, care masoara 4,14 milimetri in lungime si este cu 99 de milimetri mai inalt decat compacta Ibiza.

Sursa imagine render: x-tomi design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2017