Finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti la timp: misiune imposibila

Finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti la timp: misiune imposibila
Finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti pare imposibil de realizat la termen in viziunea presedintelui Traian Basescu. Conducatorul statului a declarat marti, in cadrul unei vizite pe santierele A3, ca darea in folosinta pana la 31 decembrie 2011 este improbabila.
Distribuie pe Facebook
De vina pentru intarzieri sunt firmele constructoare, considera Traian Basescu, deoarece numarul utilajelor a fost mai mult decat suficient pentru incadrarea in timp:
"Ce va pot spune este ca, in functie de stadiul lucrarii, era un numar suficient de utilaje pentru ca termenul sa fie realizat ]...] pe primul tronson, unde lucrarea era mult mai avansata, sunt alte operatiuni. Pe penultimul tronson, unde lucrarea pare ramasa in urma, erau categoric suficiente utilaje ca sa prinda timpul din urma.", a declarat Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Seful statului, desi nemultumit de evolutia lucrarilor incepute inca din 2007, refuza sa discute cu reprezentantii firmelor de constructie pe motiv ca acest lucru este "treaba ministrului Transporturilor".

Cat despre data la care estimeaza presedintele Romaniei incheierea lucrarilor, preconizarile sunt sumbre: "Pare in momentul de fata misiune imposibila, dar sa vedem", a conchis oficialul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 August 2011