Goodyear sustine fotbalul romanesc ca partener oficial al Cupei Romaniei Timisoreana

Goodyear sustine fotbalul romanesc ca partener oficial al Cupei Romaniei Timisoreana
Distribuie pe Facebook

Goodyear Dunlop Tires Romania, subsidiara locala a producatorului de anvelope lider la nivel mondial, anunta astazi incheierea unui parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal pentru sustinerea fotbalului romanesc ca partener oficial al Cupei Romaniei Timisoreana. La nivel mondial, Goodyear are o vasta experienta in sustinerea sportului pe stadioane peste tot in lume, prin imaginea iconica a dirijabilelor sale. In Romania, Goodyear va fi alaturi de fanii fotbalului si de suporterii tuturor echipelor din Cupa Romaniei la toate meciurile din acest sezon.

Cu ocazia tragerii la sorti pentru semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, Goodyear Dunlop Tires Romania anunta incheierea parteneriatului cu FRF pentru sustinerea acestei competitii in calitate de partener oficial. Aceasta decizie vine in continuarea actiunilor companiei de la nivel regional de a se angaja in actiuni de sprijinire si dezvoltare a comunitatilor si initiativei locale, precum si a performantei si competitivitatii in diverse zone ale regiunii.

"Cupa Romaniei este o competitie cu un impact puternic la nivel local. Sprijinind aceasta competitie in calitate de parteneri oficiali, venim in continuarea interesului companiei la nivelul intregii Europe de a sprijini comunitatea in care distribuitorii nostri autorizati isi desfasoara zilnic activitatea, deservind-o cu cele mai bune produse si servicii", a declarat Ovidiu Balan, Director General al Goodyear Dunlop Tires Romania, pentru Romania si Bulgaria. "Goodyear este un brand puternic, centrat pe familie, pe siguranta si pe ideea crearii de coeziune si solidaritate in grupurile mici si la nivel local. Primul obiectiv al Goodyear este venirea in intampinarea nevoilor clientilor finali si, astfel, pe ideea de satisfactie si multumire. Cupa Romaniei este locul in care aceste valori ale marcii noastre se gasesc foarte bine exprimate", a mai adaugat acesta.

La nivel international, Goodyear are o experienta de peste 90 de ani in sustinerea competitiilor sportive desfasurate pe stadioane, prin imaginea iconica a dirijabilelor sale. Dirijabilul Goodyear numit Volunteer a furnizat prima data unui post de radio local o imagine ca dintr-un ochi de pasare de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles in 1932. Goodyear a coordonat de asemenea transmisiile TV de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Lillehammer, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Torino, Beijing si Vancouver, in timp ce dirijabilele sale survoleaza stadioanele la toate meciurile importante din liga americana de fotbal.

In Romania, Goodyear va fi prezent la toate meciurile Cupei Romaniei Timisoreana, pregatind surprize, organizand concursuri si oferind informatii tuturor fanilor si suporterilor fotbalului romanesc.

La finalul sezonului, Goodyear va oferi doua premii speciale pentru Golgeterul Cupei si pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe.

Pentru mai multe informatii despre Goodyear, vizitati http://www.goodyear.eu/ro_ro/ sau pagina de Facebook Dirijabilul Goodyear.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajati si isi fabrica produsele in 55 de unitati de productie din 22 de tari peste tot in lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta in aceasta industrie. Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.com.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2012