Jay Leno si-a scos la licitatie Fiatul 500 Prima Edizione. Afla ce suma a obtinut!

Jay Leno si-a scos la licitatie Fiatul 500 Prima Edizione. Afla ce suma a obtinut!
Fiatul 500 Prima Edizione detinut de comediantul Jay Leno a fost vedeta unei licitatii caritabile recente desfasurate in SUA.
Distribuie pe Facebook
Masina a fost vanduta pentru impresionanta suma de 385.000 de dolari. Banii urmeaza sa fie donati fundatiei Fisher House, care si-a propus sa ofere locuinte veteranilor de razboi. Exemplarul care i-a apartinut lui Leno are inscripionat pe sasiu cifra doi. In mod normal, o astfel de masina costa 35.000 de dolari, insa valoarea i-a crescut de 10 ori datorita faptului ca fost condusa de o vedeta.
Jay Leno este cunoscut pentru pasiunea sa pentru masini si motociclete. El detine 90 de motociclete si circa 100 de autovehicule. Impresionanta colectie a lui Leno poate fi admirata pe site-ul jaylenosgarage.com.
Un alt colectionar de automobile este si faimosul George Clooney. Actorul a acceptat sa-si scoata la licitatie automobilul sport electric Tesla Roadster. Licitatia va avea loc pe 8 septembrie, iar banii urmeaza sa intre in conturile Satellite Sentinel Project, fundatie care lupta impotriva reizbucnirii razboiului civil intre Sudanul de Nord si cel de Sud.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 August 2012