John Cena la cutite cu Ford dupa ce si-a vandut noul GT: "Il dam in judecata pentru frauda!"

John Cena la cutite cu Ford dupa ce si-a vandut noul GT: "Il dam in judecata pentru frauda!"
  • Ford l-a dat in judecata pe John Cena
  • Sportivul si-a vandut GT-ul de ultima generatie\
  • Contractul ii interzicea acest lucru pentru o perioada de 2 ani
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford l-au actionat in judecata pe celebrul luptator John Cena. Acesta este acuzat printre altele de frauda, incalcarea contractului si imbogatire fara justa cauza dupa ce si-a vandut GT-ul de ultima generatie.

Ford a reusit sa-si dezamageasca clientii si fanii deopotriva atunci cand a anuntat ca productia noului GT va fi una limitata si ca viitorii proprietari vor fi alesi dupa anumite criterii. In plus, potrivit contractului, cei care urmau sa intre in posesia unui GT nu aveau voie sa-l vanda in urmatorii 2 ani si erau obligati sa-si puna la dispozitie masina, daca brand-ul american le cerea explicit acest lucru.

Ford GT

Noul GT a ajuns astfel la diferite personalitati internationale, cantareti, artisti, youtuberi celebri si desigur, sportivi. Printre acestia se numara si John Cena, care a intrat acum in colimatorul brand-ului din Michigan dupa ce si-a vandut bijuteria pe patru roti si a facut un profit frumusel.

Ford GT

Wrestler-ul american a incalcat astfel contractul si a fost dat in judecata de Ford, care-l acuza printre altele de frauda, incalcarea contractului si imbogatire fara justa cauza. Potrivit cererii de chemare in judecata, "Dupa ce a fost selectat din mii se aplicanti, domnul Cena si-a vandut masina la scurt timp dupa ce a intrat in posesia ei, chiar daca potrivit intelegerii facute cu Ford ii era interzis acest lucru in urmatoarele 24 de luni."

Ford GT

Tot aici se mai arata ca "Domnul Cena a facut un profit urias din vanzarea ilegala a masinii, iar Ford a suferit daune suplimentare si pierderi [...]."

Oficialii brand-ului american sustin ca sunt dispusi sa renunte la toate acuzatiile daca Cena plateste daune de 75.000 de dolari plus suma pe care a castigat-o ca profit in urma revanzarii. In plus, Ford vrea sa rascumpere masina pentru 463.376 de dolari, adica pretul pe care celebrul luptator l-a platit initial pentru noul GT.

Ford GT

Sportivul, intre timp devenit actor, a declarat ca a vandut masina pentru a plati niste facturi si ca "Inteleg unde am gresit si sunt dispus sa colaborez cu Ford pentru a indrepta lucrurile. Imi pare sincer rau."

Ford GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford GT
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2017