Kia Rio, masina anului 2012 in Romania

Kia Rio, masina anului 2012 in Romania
Modelul Kia a primit saptamana trecuta prestigionul trofeu "Masina Anului 2012 in Romania" din partea Asociatia Presei Auto din Romania (APAR).
Distribuie pe Facebook
Juriul concursului a fost format din 15 membri, reputati jurnalisti din presa auto romaneasca. S-a tinut cont de urmatoarele criterii: reprezentativitatea pe piata romaneasca, design, confort, siguranta, costuri de exploatare si intretinere, manevrabilitate, impact asupra mediului, pret.
In finala acestui concurs au mai participat urmatoarele modele: Chevrolet Aveo, BMW Seria 1, Citroen C4, Ford Focus, Kia Rio, Hyundai Elantra, Nissan Micra, Peugeot 508, Land Rover Evoque si Toyota Yaris.

"Suntem foarte mandri si onorati de acest rezultat. Pentru noi este o dovada a evolutiei pe care brandul Kia a realizat-o in ultimii ani. Luand titlul 'Masina Anului 2012 on Romania' pentru a doua oara - dupa performanta din 2008 a lui Cee'd - putem afirma ca firma noastra a reusit sa comunice presei auto romanesti performantele modelor KIA in context national.

Victoria de azi in fata unei concurente extraordinare ne face sa ne concentram cu mare atentie pentru anul viitor.

Tin sa felicit pe toti participantii din finala si sa multumesc membrilor juriului APAR.", a declarat Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto, distribuitor autorizat Kia in Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe