L-a cumparat in 2011, insa nu l-a condus nici macar o singura data. Acum il vinde cu tot cu folia de protectie de pe scaune

  • Un Ford Focus RS din 2011 va fi scos la licitatie in noiembrie
  • Exemplarul respectiv are doar 29 kilometri in bord si se vinde cu tot cu folia de protectie de pe scaunele Recaro
  • Valoarea masinii a fost estimata la 38.000 - 44.000 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Despre ce automobil este vorba, dar si cat spera sa obtina pe el actualul sau proprietar, ei bine... toate aceste informatii le aflam chiar din randurile urmatoare.

Persoanele care nu au apucat inca sa experimenteze cei aproximativ 300 de cai putere pe puntea fata ai vechiului Ford Focus RS o vor putea face incepand cu ziua de astazi luna viitoare.

In prima parte a lui noiembrie, in zilele de 11 si 12, celebra casa de licitatii Silverstone Auctions va organiza o noua vanzare de masini clasice si, totodata, moderne, la care va participa si un...

... un Ford Focus RS achizitionat in anul 2011, insa niciodata condus asa cum ar fi trebuit - daca luam in considerare kilometrajul din bord si folia de protectie inca pusa pe scaunele Recaro.

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Dupa cum se poate observa si din fotografiile atasate anuntului de vanzare, este vorba despre un exemplar finisat in celebra nuanta Ultimate Green si echipat cu jantele multispita pe 19 inch.

La interior, exceptand scaunele fata Recaro, acest Ford Focus RS se mai poate lauda si cu o combinatie de piele neagra, plus material textil de culoare verde, respectiv cusaturi albastre.

Consola centrala a fost, in schimb, imbracata in fibra de carbon, in timp ce unitatea audio de la Sony - dar si ecranul sistemului de climatizare, se bucura la randul lor de folia originala de protectie.

Acum, daca vine vorba despre partea tehnica, reamintim ca vechiul Ford Focus RS gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo in cinci pistoane, de 2.5 litri si aproximativ 300 de cai putere.

Fisa tehnica este completata si de-aceasta de o cutie manuala cu sase rapoarte insa, spre deosebire de noua generatie, livrarea valorilor maxime se face in cazul de fata exclusiv catre puntea fata.

Urmand a fi scos la licitatie cu ocazia unui eveniment organizat de casa Silverstone Auctions in zilele de 11 si 12 noiembrie, acest Ford Focus RS cu 29 de kilometri in bord este estimat la 38.000 - 44.000 de lire sterline.

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Ford Focus RS scos la licitatie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2017