L-a cumparat in 2011, insa nu l-a condus niciodata. Ieri, acest Focus RS s-a vandut cu o suma record

  • Un Focus RS din 2011 s-a vandut ieri pentru 43.875 lire sterline
  • Automobilul cu 305 CP sub capota avea numai 29 kilometri in bord
  • Respectivul Ford s-a dat cu tot cu folia de protectie a scaunelor
Distribuie pe Facebook

Un Ford Focus RS de generatie a doua, cu numai 29 de kilometri la bord, s-a vandut in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat pentru o suma record.

Acum o luna, in prima parte a lui octombrie, celebra casa de licitatii Silverstone anunta ca, cu ocazia evenimentului NEC Classic Motor Show 2017, va scoate la vanzare un Ford Focus RS cu numai 29 de kilometri in bord.

Un exemplar de generatie a doua, acompaniat de un motor 2.5 turbo, o cutie manuala cu sase rapoarte si 305 CP pe puntea fata, modelul respectiv a reusit sa ii aduca proprietarului sau impresionanta suma de 43.875 de lire sterline.

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Suma este cu atat mai interesanta cu cat un Focus RS nou-nout se da astazi pentru 32.765 de lire sterline, si aceasta in conditiile in care echiparea standard cuprinde - mai nou - un benzinar de 350 CP, plus tractiune integrala.

Revenind asupra a automobilului scos la licitatie de celebra casa Silverstone, trebuie mentionat ca respectivul Ford - inmatriculat pentru prima oara in anul 2011, avea la momentul vanzarii inclusiv folia de protectie a scaunelor Recaro.

Totodata, observam din fotografiile interioare ca respectivul Focus RS de generatia a doua nu renuntase macar la protectia aplicata unitatii Sony din plansa de bord, la fel intamplandu-se si cu display-ul sistemului de climatizare.

Daca mai conteaza acum, sportiva de clasa compacta de la Ford scoasa la licitatie in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat este finisata la exterior in celebra nuanta Ultimate Green si dispune de jante din aliaj cu design multispita, pe 19 inch.

Interiorul mizeaza, in schimb, pe o combinatie de piele neagra, material textil de culoare verde si cusaturi albastre, insotite de accente de carbon in dreptul consolei centrale si mai multe dotari pentru confortul pasagerilor.

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Ford Focus RS scos la licitatie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Ford Focus RS scos la licitatie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2017