Lucrarile la autostrada Ploiesti - Brasov ar putea incepe in 2024. Ce se intampla cu traficul de pe DN1 pana atunci

Lucrarile la autostrada Ploiesti - Brasov ar putea incepe in 2024. Ce se intampla cu traficul de pe DN1 pana atunci
  • Lucrarile la autostrada ar putea incepe in trei ani
  • CNAIR are in vedere alte proiecte pentru traficul de pe DN1
Distribuie pe Facebook

Directorul general al CNAIR sustine ca lucrarile la autostrada Ploiesti - Brasov ar putea incepe in trei ani si ca pana atunci analizeaza cateva proiecte pentru fluidizarea traficului pe DN1.

Sarbatorile au trecut, oamenii s-au intors la casele lor, iar Drumul National 1 a fost din nou sufocat de masini pe Valea Prahovei. Este un scenariu care se repeta in fiecare an si singura solutie - viabila - care ar putea rezolva problema traficului este o autostrada care sa uneasca Ploiestiul de Brasov.

O autostrada promisa de zeci de ani dar care nici acum nu a fost realizata. Directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vine, insa, acum cu alte promisiuni.

Potrivit Marianei Ionita, lucrarile la autostrada Ploiesti - Brasov ar putea incepe in trei ani: "Eu nu cred ca vom putea vedea in executie, mai devreme de trei ani, autostrada de la Ploiesti la Brasov."

Pana atunci insa, seful CNAIR promite alte proiecte care sa fluidizeze traficul pe DN1 si sustine ca a discutat deja cu ministrul Transporturilor. Despre ce este vorba? "Niste pasaje si pasarele".

Mai exact, Ionita a explicat ca in zonele cu treceri de pietoni ar trebui gandite pasaje subterane iar pentru alte zone va fi analizata posibilitatea introducerii unor benzi reversibile.

Sunt, oare, acestea o solutie? Te lasam pe tine sa raspunzi la aceasta intrebare

Distribuie pe Facebook
mai multe