Masina cu cel mai puternic 2.0 litri din industrie face ravagii pe Nurburgring. Performanta o pune in fata multor super masini

  • Lansata anul trecut
  • Cel mai puternic 2.0 litri din industrie
  • Rezultatul obtinut nu a fost omologat
Distribuie pe Facebook

Mercedes-AMG A45 S, hot hatch-ul cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie, a reusit o performanta uimitoare pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Din pacate, timpul nu este unul oficial.

Constructorul german de automobile a uimit intreaga lume anul trecut cand a lansat varful de gama al modelului A-Class. Este vorba despre A45 S, un hot hatch care vine echipat din fabrica cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie.

Mercedes-AMG A45 S

Unitatea turbo, cu patru cilindri, dezvolta nu mai putin de 421 de cai putere si 500 Nm cuplu pe care ii livreaza ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte.

Asta ii permite sa atinga 100 de km/h in doar 3.9 secunde si sa aiba o viteza maxima de 270 km/h.

Mercedes-AMG A45 S

Echipat cu tot felul de sisteme care sa il faca rapid si pe viraje, nu numai in linie dreapta, hot hatch-ul german a aratat ce poate pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

Mercedes-AMG A45 S

La volan s-a aflat Christian Gebhardt, de la SportAuto, care a parcurs cei 20.8 kilometri in 7 minute si 48.8 secunde. Masina a fost incaltata cu anvelope Pirelli P Zero Trofeo R. Din pacate, acesta nu este un timp oficial.

Mercedes-AMG A45 S

Chiar si asa, Mercedes-AMG A45 S este mai rapid pe Nordschleife decat un Lamborghini Murcielago, Porsche 911 Carrera S, BMW M3 CSL, Aston Martin Vantage GT8, Lamborghini Gallardo LP560-4 sau BMW M5 E60, sa enumeram numai cativa.

Daca esti curios sa vezi tura de circuit, da play clipului video de mai jos si pregateste-te sa fii uimit.

Mercedes-AMG A45 S

Mercedes-AMG A45 S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-AMG A45 S
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2020