Masinile italiene sunt cele mai proaste, insa uneori mai ating si 359.506 kilometri. Precum aceasta Lancia, de exemplu.

Masinile italiene sunt cele mai proaste, insa uneori mai ating si 359.506 kilometri. Precum aceasta Lancia, de exemplu.
  • O Lancia Thesis cu peste 350.000 kilometri la bord a fost scoasa la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are un motor 2.4 JTD de 175 CP si costa aproximativ 3.000 de euro
  • Lista cu dotari include faruri cu xenon, scaunele electrice, dar si climatizare sau GPS
Distribuie pe Facebook

"Nu-ti lua o masina italiana, vei regreta o amarnic!". "De ce sa dai banii pe o Lancia cand poti avea un Volkswagen sau chiar un Audi?". Acestea sunt probabil cel mai probabil doar cateva dintre incurajarile pe care posesorul urmatorului Thesis le-a auzit la viata sa, insa dupa peste 350.000 de kilometri la volanul exemplarului cu pricina... el este cel care rade la final.

Iti mai aduci tu aminte de acel Maserati Quattroporte care a parcurs de-a lungul vietii sale peste 250.000 de kilometri? Ei bine, nu este singurul exemplar care contrazice teoria conform carora italienii fac masini proaste.

Tot in aceasta oala putem introduce si urmatoarea Lancia Thesis, automobilul de clasa medie fabricat in anul 2005 punand la bord nici mai mult, nici mai putin de 359.506 kilometri - adica aproape distanta de la Pamant la Luna.

Lancia Thesis cu 350.000+ km la bordLancia Thesis cu 350.000+ km la bord

Exemplarul cu pricina isi cauta in prezent un nou acoperis deasupra... plafonului, acesta fiind scos la vanzare de catre un dealer din Hilversum, nordul Olandei, in schimbul unei sume de aproximativ 2.500 de euro.

Nu stim daca si in ce masura merita, insa cert este ca urmatoarea Lancia Thesis ascunde sub capota o motorizare diesel de 2.4 litri si circa 175 de cai putere, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte.

Conform informatiilor publicate de compania italiana la momentul prezentarii sale, modelul in cauza are nevoie de circa 9.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, pe cand viteza maxima este de 225 kilometri pe ora.

Lancia Thesis cu 350.000+ km la bord

Referitor la consumul de carburant, unitatea turbo in cinci cilindri si de 2.387 centimetri cubi are nevoie de o medie de 7.5 litri de motorina pentru fiecare portiune de 100 km de drum acoperita.

Despre lista cu dotari putem spune ca aceasta cuprinde si tapiterie din piele, scaune reglabile electric, climatizare automata, dar si sistem de navigatie, cruise control sau faruri cu xenon.

Alte detalii includ jante din aliaj pe 16 inch, geamuri si oglinzi actionate electric, computer de bord, cd player, spalator faruri, suspensie ajustabila, airbag-uri multiple si, nu in ultimul rand, nelipsitele sisteme ABS si ESP.

Lancia Thesis cu 350.000+ km la bordLancia Thesis cu 350.000+ km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lancia Thesis cu 350.000+ km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2016