Mercedes ar putea renunta la unul dintre cele mai indragite modele ale sale

Mercedes ar putea renunta la unul dintre cele mai indragite modele ale sale
  • Mercedes ar putea renunta la modelul SLC
  • In pericol este si actualul S-Class Cabriolet
  • Germanii ofera in prezent 30 de automobile
Distribuie pe Facebook

Oficialii Mercedes se gandesc serios sa renunte la mai multe modele din gama actuala pentru a creste profitabilitatea companiei auto germane.

Daca luam in calcul si versiunile derivate, respectiv monovolumul V-Class, Mercedes detine la ora aceasta un portofoliu format din nici mai mult, nici mai putin de... 30 de automobile.

Nu toate se vand insa la fel de bine precum oficialii companiei germane si-ar dori, astfel ca anumite modele din gama actuala vor disparea in urmatoarea perioada de timp.

Cunoscuta anterior sub denumirea SLK, decapotabila SLC este una dintre masinile la care Mercedes se gandeste serios sa renunte, potrivit unui articol aparut in Automobile Magazine.

Oferit si pe piata din Romania, la un pret de pornire de 35.617 euro, automobilul in cauza propune un plafon retractabil din metal si o paleta de motorizari cu pana la 367 CP.

In cazul in care informatiile neoficiale prezentate anterior se dovedesc a fi adevarate, modelul Mercedes SLC va rata batalia de anul viitor cu mult anticipatul Z5 de la BMW.

Proaspat reintrodusa in peisaj, dupa o absenta de cateva decenii bune, varianta decapotabila a limuzinei S-Class ar putea avea si ea zilele numarate, potrivit publicatiei anterior mentionata.

Motivul este cat se poate de simplu: urmatorul SL, despre care se spune ca va adopta platforma sportivei AMG GT, va primi o configuratie similara, cu patru locuri si plafon textil.

Asa cum precizam si anterior, vorbim momentan despre simple zvonuri, modul in care va evolua gama actuala a companiei germane reprezentand genul de intrebare al carei raspuns vine in timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2017