Ministerul Transporturilor nu poate estima cand se va inaugura autostrada Bucuresti-Ploiesti

Ministerul Transporturilor nu poate estima cand se va inaugura autostrada Bucuresti-Ploiesti
Autostrada Bucuresti-Ploiesti nu a fost finalizata la data de 15 mai, asa cum spera fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.
Distribuie pe Facebook
Oficialii Ministerului Transporturilor spun ca nu pot avansa un termen pentru finalizarea acestei autostrazi; in schimb, au dat unda verde pentru infiintarea unei comisii de audit. Aceasta comisie va elabora in maximum o saptamana un raport privind stadiul lucrarilor.
"Ieri (n.r. - luni, 14 mai 2012) am facut o vizita pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti si evident a fost imposibil sa o parcurgem cu masina. Asa ca am decis ca azi sa mergem din nou, dar intr-o formula complexa, cu o comisie mixta formata din reprezentanti ai CNADNR si ai ministerului. Asteptam ca in termen de o saptamana comisia sa finalizeze un raport despre autostrada si abia apoi putem vorbi de un termen final", a declarat marti Horatiu Buzatu, consilierul ministrului Transporturilor.

"Nu poate fi vorba de a stabili vreun termen. Sunt portiuni unde nu s-a dat cu o cazma, unde nu au fost mutate utilitatile si unde inca nu se stie situatia juridica a terenului. Alterneaza portiuni utilizabile deja cu portiuni neutilizabile, ceea ce transforma intreaga autostrada intr-un drum neutilizabil. Cand vom avea concluziile comisiei, vom putea vorbi de o data de finalizare", a adaugat acesta.

Distribuie pe Facebook
mai multe