Ministrul Transporturilor: CNADNR a cheltuit 21 de milioane de euro pe case de avocatura

Ministrul Transporturilor: CNADNR a cheltuit 21 de milioane de euro pe case de avocatura
Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, este nemultumit de modul in care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale isi gestioneaza fondurile.
Distribuie pe Facebook
Silaghi spune ca in ultimii trei ani compania a cheltuit nu mai putin de 21 de milioane de euro pe case de avocatura, in conditiile in care avea deja propriul serviciu juridic.
"In aprilie anul acesta, de la ministerul Transporturilor, de la fondul de investitii, au plecat 61 de milioane de euro in fondul de rezerva al primului ministru. Nu ar fi fost niciun fel de problema, ca cu domnul prim-ministru Victor Ponta m-as fi inteles sa punem banii inapoi la investitii dar nu mai erau nici acolo. Doar o companie din cadrul ministerului, Compania Nationala de Autostrazi, a cheltuit pe case de avocatura in trei ani 21 de milioane de euro, asta inseamna 7 milioane de euro/an, mai mult de 500.000 de euro/luna, cu bravi avocati si serviciul juridic cu tot al Companiei si al ministerului", a declarat ministrul intr-o conferinta de presa.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2012