Mitsubishi-ul care costa cat un Porsche. Nu s-a vandut nici pana in ziua de astazi

  • Primul Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition este si acum de vanzare
  • Dealer-ul din Brooklyn incearca in continuare sa obtina o suma uriasa
  • Este greu de crezut ca cineva chiar va plati 87.888 de dolari pe masina
Distribuie pe Facebook

Este primul din ultima serie si singurul ramas neinmatriculat. Chiar si asa, nimeni nu s-a grabit sa cumpere acest Lancer Evolution FE.

Iti mai aduci aminte de primul dintre cele doar 1.600 de exemplare Lancer Evolution Final Edition construite de Mitsubishi pentru a marca iesirea din productie a legendarului automobil japonez de inalta performanta?

Scos la vanzare acum mai bine de doi ani, in vara lui 2016, modelul cu motor turbo de doi litri si 303 de cai putere - cuplat la o cutie manuala cu cinci trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala, nu s-a dat nici pana acum.

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

De vina este pentru aceasta situatie este, fara doar si poate, pretul cerut de proprietarul actual, in speta Brooklyn Mitsubishi: 87.888 de dolari sau, daca vrei, cu vreo 3.200 de dolari mai putin decat costul unui Porsche 911 nou-nout.

Ce este drept, nici primul dintre cele doar 1.600 de exemplare Lancer Evolution Final Edition construite de Mitsubishi pentru a marca iesirea din productie a legendarului automobil japonez de inalta performanta nu are multi kilometri.

Ba dimpotriva: dupa cum precizam si la inceputul acestui material, respectivul model cu motor turbo de doi litri si 303 CP - cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala, nici macar nu a fost inmatriculat.

Acum, ca mai conteaza ori ba, tot vom spune ca printre cele primite de cumparator in schimbul sumei de 87.888 de dolari se numara inclusiv o caroserie de culoare rosie cu plafon negru, plus un set de jante din aliaj cu design de tip multispita.

La interior, primul dintre cele doar 1.600 de exemplare Lancer Evolution Final Edition construite de Mitsubishi pentru a marca iesirea din productie a legendarului automobil japonez de inalta performanta vine cu geamuri actionate electric, climatizare automata, dar si cruise control sau asistenta la parcare.

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Mitsubishi Lancer EVO de vanzare
mai multe