Model produs la Craiova, colacul de salvare al americanilor de la Ford

Model produs la Craiova, colacul de salvare al americanilor de la Ford
  • Ford se bazeaza pe SUV-uri pentru a-si revitaliza vanzarile in Europa
  • Printre acestea se numara si faceliftul lui EcoSport
  • SUV-ul va fi produs la Craiova incepand cu toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Michigan a pornit o ofensiva puternica in segmentul SUV-urilor pentru a revitaliza vanzarile de SUV-uri mici pe continentul european. Printre modelele luate in calcul se regaseste si EcoSport facelift, care va fi produs la Craiova din toamna acestui an.

Americanii de la Ford s-au lovit de vanzari neasteptat de slabe pe continentul european, in special in segmentul SUV-urilor. Dar, odata cu noul an, constructorul de automobile intentioneaza sa indrepte acest lucru si pregateste o ofensiva puternica.

2018 Ford EcoSport

Printre modelele populare care vor participa la aceasta strategie se regasesc noul Edge, noua generatie a lui Kuga, dar si facelift-ul lui Ecosport, in care americanii isi pun toate sperantele. Acesta a fost deja prezentat pe piata americana, iar din luna octombrie a acestui an va fi produs la uzina de la Craiova.

2018 Ford EcoSport

Jim Farley, seful Ford Europa, spune despre EcoSport ca "Este un model foarte important. In sfarsit am reusit si am primit foarte mult feedback in privinta acestei masini."

In Europa, noul Ford EcoSport va prelua majoritatea noutatilor de design de pe versiunea americana, inclusiv usoara inaltare a grilei pana la nivelul blocurilor optice, care au de acum o forma mai angulara.

2018 Ford EcoSport

La interior regasim un display de 8 inch pozitionat deasupra plansei de bord, dar si un sistem Sync 3, compatibil Apple CarPlay si Android Auto. Pe langa acestea, pasagerii se vor bucura de noul sistem audio Bang & Olufsen cu 10 difuzoare si o putere totala de 675 W, si isi vor putea conecta dispozitivele electronice cu ajutorul celor doua porturi USB cu fast-charging.

2018 Ford EcoSport

Planurile de expansiune in segmentul SUV-urilor vor continua cel putin pana in 2020, oficialii Ford confirmand cu ceva timp in urma, lansarea altor doua noi modele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2018 Ford EcoSport
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2017